Преди почти 5 години стана ясно, че Джино Бианкалана има

...
Преди почти 5 години стана ясно, че Джино Бианкалана има
Коментари Харесай

Лика-прилика! Годеницата на Джино с ценностна система = 0! Двамата живеят по американски – нищо лично, човече!


Преди съвсем 5 години стана ясно, че Джино Бианкалана има доста сбъркана ценностна система. В „ Биг Брадър “ той гордо съобщи, че не е чел никакви книги и не има намерение да прочете.

Дали по тази причина или поради нещо друго, някогашният на Джена наподобява много лимитирано момче, без ясни полезности. Той е прекомерно обикновен, а една от аргументите за това е, че прекалено много го вълнуват парите.

Доказателството лъсна по време на смешка на Кристиана Канева с годеника й. Тя пусна публикация, в която подарява кучето си и годеника си дружно. Можеше да бъде смешно, в случай че и двамата не бяха посочили своята меркантилност.

В обявата Криси вмъква сякаш повърхностно, че Джино върви в комплект с Mercedes SL. По този метод тя ясно сподели, че я е интересува кой каква кола кара и че е много по-повърхностна от това, за което се разказва.

Джино е същият. На него му дай единствено коли, пари и дами, с цел да бъде благополучен. Колко обикновен може да бъде един мъж на съвсем 40 година

Това обаче не трябва да ни изненадва, тъй като двойният победител на „ Биг Брадър “ живее по американски, откакто е израснал там. Той изповядва американските полезности, съгласно които могат да те гръмнат на улицата с оправданието „ нищо персонално, дребосъче “.

От Кристиана се очакваше повече, тъй като е доктор по специалност. Щом е взела обикновено момче като Джино обаче, едва ли и тя е с висок разсъдък.

Човек, който се срами от произхода си, какъв е?! Той се е прекръстил от Георги на Джино и е взел семейството на някогашната си брачна половинка, единствено и единствено да се претопи с американците. Срамота!

Източник: Crimesbg.com
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР