Преди почти 2 седмици певицата Деми Ловато, която е идол

...
Преди почти 2 седмици певицата Деми Ловато, която е идол
Коментари Харесай

Разтърсващата изповед на една певица, бореща се със своите демони

Преди съвсем 2 седмици певицата Деми Ловато, която е кумир на мнозина младежи по света, бе призната по неотложност в болница след свръхдоза хероин. Звездата бе открита в безсъзнание в дома си в Холивуд Хилс, а по-късно околните ѝ оповестиха, че е контактна и желаят да не бъда безпокоена, с цел да може да възвърне.

Тийн звездата в никакъв случай не е крила казуса си с алкохола и опиатите, а даже неотдавна се похвали в Twitter, че от 6 години не е близвала алкохол.

За благополучие злоупотребата на Ловато не докара до съдбовен край и в този момент тя е отвън болничното заведение, само че борбата за живота ѝ стартира занапред, тъй като 25-годишната жена има доста вътрешни демони, с които би трябвало да се пребори, както самата тя показа в публично изказване след изписването ѝ от болничното заведение.

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on Jul 23, 2018 at 3:27pm PDT

Ето какво написа Ловато в профила си в Instagram:

"Винаги съм била почтена за опита си със зависимостите. Урокът, който научих, е, че тази болест не изчезва и не избледнява с течение на времето. Тя е нещо, с което би трябвало да продължа да се боря, и към момента не съм съумяла.

Искам да благодаря на Господ, че ме опази жива. Благодаря и на почитателите ми за любовта, с която ме обграждаха през последните седмици. Най-вече желая да благодаря на докторите, които се грижиха за мен.

Без тях през днешния ден нямаше да съм тук и да пиша това писмо. Сега нуждая се от време за възобновяване и фокусиране върху изчистването ми, върху пътя към възобновяване. Любовта, която ми показахте, в никакъв случай няма да бъде забравена. Нямам самообладание да пристигна денят, в който ще мога да кажа "Успях да изляза от другата страна ". Ще продължа да се боря "!

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on Aug 5, 2018 at 1:53pm PDT

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР