Преди около две години, докато си пиех кротко кафето с

...
Преди около две години, докато си пиех кротко кафето с
Коментари Харесай

Суингъри, или смелостта да споделяш мъжа си с други

Преди към две години, до момента в който си пиех добродушно кафето с сътрудник, в пушалнята връхлетя Цецка. 60 и няколкогодишна дама, която постоянно съм подозирала в недобре прикрита лудория. Когато тя се появи, таман обяснявах на моя приятел, че е извънредно време да стана пълновръстен член на някой клуб за суингъри, визирайки тези смелчаци, които нямат проблем да разменят полово сътрудниците си с други хора.
Изневиделица достолепната лейди небрежно се шмугна в нашия диалог, обяснявайки ни по какъв начин като млада била доста добра. „ Нямах спирачки. Мъжете ме размятаха напред-назад. Много ми се отдаваше.” В първия миг тотално се стъписахме от тая й искреност, до момента в който не прозряхме заблудата й. Женицата решила, че приказвал за акробатичните пристрастености, съпътстващи танца суинг.

Суингърите имат по-здрава душeвност
в сравнение с моногамните им събратя и посестрими. Поне по този начин е съгласно психолози, които настояват, че една от характерностите, определящи щастието и менталното здраве, е гъвкавостта. Когато нещата опрат до половия живот на суингърите, няма подозрение, че те са по-гъвкави в метода си към секса, в сравнение с моногамистите.

Но дали гъвкавостта в леглото е положително нещо?
Подготвяйки този материал, разпитах навсякъде знайни и незнайни на мен люде дали в миналото са поставяли своята половост на разменни начала. Сервитьорът в италианския ресторант ми отвърна негативно, само че съобщи своята заинтересованост към концепцията: „ Знаеш ли, ще взема да го включа в листата си със наложителните неща, които би трябвало да направя в тоя живот.” Господинът в кафетерията до нас флиртаджийски се заигра по тематиката, подслушвайки суингърската ми дрънканица, с която облъчвах една от приятелките ми. „ За малко да ми се отвори парашутът, само че тогавашната ми другарка в последния миг се отхвърли, щото я хвана шубето да не би да харесам повече секса с другата жена.”

По-сигурни и по-влюбени
Оказва се, че суингърите изпитват по-малка неустановеност във връзката си, в сравнение с двойките, които нямат податливост да разделят „ собствения” си мъж или жена с трети лица. Освен това сътрудниците в суингър двойките по-рядко изневеряват. Моногамните двойки пък от своя страна постоянно се опасяват, че най-хубавите времена са зад тила им и че са изгубили способността за неспокойствие под завивките. При суингърите нерядко се следи по-дълбока прочувствена връзка и пристрастеност, само че те не мерят с аршина на „ по-консервативните” хора. Понякога при моногамните връзки равнището на полов вкус не съответствува и по тази причина сътрудниците търсят секс отвън взаимния им креват. Това звучи много лицемерно, поради обстоятелството, че не са съгласни да споделят другия с разнообразни сътрудници, само че себе си - може. Изневярата е много несдържан проблем в връзките. И мъжете, и дамите постоянно ни е боязън да бъдем почтени със самите нас за нашите стремежи. Да не приказваме, че сме ужасени, когато би трябвало да променим нещо във връзката си, нищо че тайничко го жадуваме от месеци. Не споделям, че в случай че моногамните двойки се отдадат на суинг, това ще ги закара до Златна женитба, само че сигурно биха разбрали повече за личната си половост. Пък кой знае – може и намигването към плътската гражданска война на 60-те да даде своя дан за рестарта на любовта.

*Всяка аналогия с историите и лицата в този материал е действителна. Все още чакам първата си среща с хора, които са задоволително смели, с цел да си менкат сътрудниците под носа им.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР