Преди около два месеца Илон Мъск и Grimes обявиха, че

...
Преди около два месеца Илон Мъск и Grimes обявиха, че
Коментари Харесай

Grimes има още какво да ни каже за Мъск

Преди към два месеца Илон Мъск и Grimes оповестиха, че поставят завършек на връзката си, без да дават пояснения какво е довело до това тяхно решение.
 Grimes, славата и за какво някогашната половинка на Илон Мъск към този момент не желае да е известна
Токсичната връзка, на която Grimes желае да постави край

Очевидно не й понася

Впоследствие всеки се върнa към работните си задължения, като това, което остана да ги свързва, е синът им X Æ A-Xii. Клеър Баучър, както е същинското име на Grimes, пък неотдавна съобщи изрично, че не желае да бъде известна, тъй като връзката й със славата е била " токсична ".

Нейната огромна пристрастеност е музиката, а творчеството й несъмнено не е по усета на всеки. Но новата й ария " Player of Games " заслужава да бъде чута, тъй като в нея май има някое и друго самопризнание за Мъск.

" Влюбена съм в най-великия геймър, само че той постоянно ще обича играта повече, в сравнение с обича мен " , пее Grimes. " Отплавайки към студената простор на Kосмоса, даже любовта не можа да те задържа на мястото ти ", продължава тя, изтривайки всички подозрения дали приказва за досегашната си половинка. Все отново, преди да стане бизнесмен, Мъск е създавал видео игри.

Той нееднократно е признавал, че работата е най-съществен приоритет в живота му и лишава огромна част от времето му. Дори при новината за раздялата им разясни, че новите огромни планове на SpaceX изискват от него да прекарва по-голяма част от времето си в централата в Тексас.
 Grimes, Карл Маркс, новите фотоси на някогашната половинка на Илон Мъск и какво цели с тях
Как се забавлява Grimes след раздялата с Мъск

Целенасочени провокации

Певицата сигурно е била наясно с това, когато са почнали връзката си, само че очевидно в един миг този факт й е натежал повече. А в този момент чакаме още персонални самопризнания от нея под формата на изкуство.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР