Преди около десетина дни избягахме от горещините в града и

...
Преди около десетина дни избягахме от горещините в града и
Коментари Харесай

Манджа Ван или едно от скритите места в къмпинг Градина

Преди към десетина дни избягахме от горещините в града и се преместихме в къмпинг " Градина ". Като множеството хора, които отиват на къмпинг и нямат задоволително огромен опит в къмпингарството, незабавно се сблъскахме с редица инциденти, само че за това различен път.  Едно от главните преимущества на живота в къмпинга е безкрайната независимост и опция за непрекъснати игри на децата, само че по тази причина пък има и много неудобства, които персонално за мен са свързани с изхранването им. Колкото и да си квалифициран, няма по какъв начин да предложиш разнообразна и хубава храна, в случай че не си решил да прекараш целия сезон към печката, в случай че имаш такава, несъмнено. Точно заради тази причина, като една майка с две деца, без печка и котлон, аз незабавно започнах да изследвам всички благоприятни условия за храна в близост и да сформирам лист с местата, на които си заслужава да оставиш парите си.

Днес ще ви показва едно малко, непретенциозно и много закътано местенце, което евентуално нямаше да открия, в случай че не беше ми го посочил един другар. В " Манджа Ван " може да разчитате на непретенциозна, само че вкусна храна, в която, както споделя началник Густо от обичания ми анимационен филм " Рататуй " - " Има постоянно нещо ненадейно ". Всеки ден има друго обедно меню, в което наложително има нещо готвено и чорба, а освен скара и пържени картофки. За закуска може да разчитате на вкусни мекички или пържени филийки с пудра захар или билков мед. А най-хубавото е, че в случай че не ви се разхожда, може да им се обадите по телефона и едно от готините момчета, които работят там, ще ви достави поръчката персонално благодарение на колело.

В случай че ви заинтригувах, не се колебайте да ги посетите. Можете да ги откриете сред плажната линия на къмпинга и глемпинг " ГОРА ".

 

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР