Преди обяд на места в северозападната половина от страната, а

...
Преди обяд на места в северозападната половина от страната, а
Коментари Харесай

Топла събота

Преди обяд тук-там в северозападната половина от страната, а след обяд и през нощта против неделя в Южна и Източна България, ще има превалявания от дъжд. Ще духа сдържан до мощен югозападен вятър, след обяд ще се ориентира от северозапад и с него ще стартира да прониква леден въздух.

Максималните температури ще са сред 10° и 15°, малко по-ниски в северозападните региони от страната. В София оптималната температура ще е към 12°, осведоми " Фокус ".

В утринните часове тук-там по Черноморието видимостта ще е понижена. През деня облачността ще е забележителна, само че ще е без превалявания. Ще духа сдържан югозападен вятър, по здрач и през нощта против неделя ще се ориентира от запад-северозапад. Максималните температури ще са сред 15° и 18°. 

Над планините облачността ще е забележителна и тук-там в масивите от Западна България ще има превалявания от дъжд, над към 1700 метра - от сняг. Ще духа сдържан и мощен югозападен вятър, по здрач ще се ориентира от запад. 

В неделя температурите ще са без значителен дневен ход, оптималните най-вече сред 5° и 10°. Облачността ще е променлива, постоянно забележителна, преди обяд към момента в южните региони със слаби превалявания. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР