Преди обед“ се завърна в ефира на bTV на 6

...
Преди обед“ се завърна в ефира на bTV на 6
Коментари Харесай

Гаджето на Папи Ханс стана водеща в Преди обед

" Преди обед “ се завърна в ефира на bTV на 6 септември и ще зарадва феновете с куп нови лица, свежи рубрики и секрети задачи на обичаните водещи Деси Стоянова и Сашо Кадиев. Сред акцентите в есенния сезон на предаването е едно от най-обичаните лица в българския ТВ ефир – журналистът Радина Червенова.

В понеделник тя ще среща феновете с позабравени герои от предишното, а в сряда ще разяснява със експерти безконечните тематики за човешките връзки. През същински истории на хора, претърпели разочарования или носещи контузии, те ще оказват помощ да се преодоляват разнообразни проблеми в фамилията, в офиса, в общуването.

Младата актриса Сара Драгулева се впуска в приключението „ Долче вита “. С нея феновете на bTV ще пътешестват, ще следват звездите по техните направления, ще спортуват и ще се забавляват, а в компанията и на дизайнера Антония Йорданова ще наблюдават и стилните трендове. Първи посетител в нейната графа бе обичания ѝ - Константин Трендафилов, прочут като Папи Ханс. Той показа новата си ария и поздрави Сара за новото начинание.

Сред новите попълнения в екипа на „ Преди обед “ е и известният влогър и актриса, позната от сериала „ Съни бийч “ - Поли Недкова. Тя ще следи обществените мрежи изкъсо, с цел да среща всички пред екраните с най-новите, най-коментирани и най-харесвани клипове, ще насочва Тик-Ток провокации и ще споделя за най-интересните персонални истории на звездите от света на киното. Заедно с рецензия Деян Статулов Поли ще показва филмовите министър председатели и нови сериали, като дава обещание да пази " всеобщото кино ".

Обичаният артист Ненчо Илчев, който феновете познават от „ Столичани допълнително “ и „ Комиците и другари “, ще зарадва дребните фенове с доста игри, фокуси и изненади в новата графа „ Вълшебствата на Ненчо “.

В една от новите рубрики на „ Преди обед “ – „ УспешниТЕ “ – потвърденият еластичен хирург доктор Мартин Генов ще споделя истории за триумфа на персони от разнообразни сфери на живота.

Колоритната Веси Цюрбрюг ще управлява кулинарния церемониал в студиото на „ Преди обед “. Тя ще се грижи в предаването да гостуват най-хубавите готвачи, да се подготвят вкусни и потребни гозби, да има разнородни храни - лесни и комплицирани блюда, интернационална и българска кухня. Лео Бианки ще продължава да пътешества с неговата графа „ Животът е прекрасен” в търсене на екзотични предписания, подправки и ястия. Кулинарната тематика ще продължи да бъде и във фокуса на Рая Пеева, която ще готви дружно със феновете в техните домове и ще следи за светските вести.

В „ Духът на здравето” доктор Неделя Щонова и тази есен ще бъде индивидът, който ще оказва помощ на дребни и огромни да бъдат здрави и уравновесени през новия сезон. Камен Лисички също продължава да търси колекционери и ще ни напомня игрите на 90-те години.

Венета Георгиева ще продължи благодарение на потвърдени експерти да трансформира визията на феновете в рубриката " Променените ", а Косьо Филипов ще споделя по какъв начин са основани най-популярните български песни.

„ Пътят на щастието “ с Валерия Скимици ще търси у нас и по света идеалната рецепта за баланс и естетика, а репортерът Цвета Макрегър ще показва знакови места в България, за които не знаем съвсем нищо.

Водещите Сашо и Деси също готвят изненади - те ще имат свои секрети задачи, които феновете ще разгадават в продължение на седмици. Последователите на „ Преди обед “ в обществените мрежи могат да чакат спомагателни провокации и наличие и в каналите на предаването в инстаграм и фейсбук.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР