Преди обед Луната прави опозиция с Нептун. Това може да

...
Преди обед Луната прави опозиция с Нептун. Това може да
Коментари Харесай

Бъдете внимателни към тайните знаци изпратени ви от съдбата

Преди обед Луната прави съпротива с Нептун. Това може да ви направи много разсеяни, към момента сънливи и отпуснати. Трудно ще се включите в ритмите на новата трудова седмица. Отклоняване от професионалните отговорности. Води до прочувственост и мечтателност. Ако изпитвате душевна незадоволеност, то тя ще ви докара до паника, безпокойствие, горест.

Следобеда тригона на Луната с Плутон ще стабилизира ситуацията. Хората ще станат по-решителни в дейностите си. Носи приятна прочувствена възбуденост.

Луната е в символ Дева. Време, в което човек се замисля за своето здраве и за режима си на хранене. Хората изпитват подсъзнателно предпочитание за поддържане на ред и непорочност в мислите, дейностите и към себе си. Подходящо за оформяне на парични документи. Развитие на търговията на дребно. Да се употребяват повече плодове и зеленчуци. Подходящо за козметични процедури. Не е уместно за покупко-продажба на недвижимо имущество. Уязвими са нервната система и целия стомашно-чревен тракт без правото черво.

26 лунен ден стартира в 03:50ч и продължава през целия ден – ден на мъдростта и знание на тайните, само че повече в общуването с хората и предаване на опит. Съветът към вас е нищо да не се стартира или възнамерява, защото може да “затънете в блатото” или нещата да ви се осъществят на назад. Много сила в този ден отива за празни приказки - следете за думите си или по-добре замълчете. 26-ти лунен ден се смята за един от сериозните. При разногласия не се стига до положителни резултати.

Бъдете деликатни към тайните знаци изпратени ви от ориста. Постарайте се да мислите единствено позитивно. Създадените през този ден мисли могат значително да повлияят на вашето бъдеще.

Тежък интервал, когато би трябвало да съберете своите физически и духовни сили, с цел да не се подадете на друг жанр провокации и съблазни. Необходимо е да запазите успокоение и самоограничение. Отнасяйте се към всичко ставащо с известна доза подигравка и каквото и да става, не губете възприятието си за комизъм. Добре е да се съблюдава златната среда в прочувствен проект, защото за деня е присъща прочувствена неустойчивост, честа промяна в настроенията, водещи до разногласия, спорове и кавги. Особено деликатни би трябвало да бъдат водачите. Възможни повреди, стълкновения по пътищата и други чакат тези, които не са внимателни.

За бизнес е рисков този интервал. За предпочитане е да се отсрочат финансовите интервенции, въздържайте се от подписване на покупко-продажби, контракти и всевъзможни търговски интервенции. Счита се, че всички каузи, свързани с бизнеса в този ден са обречени на крах, дори, в случай че първоначално всичко да наподобява, че върви добре.

Секс - По-добре е да се въздържате от полови занимания, защото те няма да могат да ви донесат предстоящото задоволство.

Подстригване и подравняване на косата не планирайте. Това може да докара до сриване на вътрешната сила и до депресии.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР