Преди някой да дойде, някой трябва да си тръгне. Това

...
Преди някой да дойде, някой трябва да си тръгне. Това
Коментари Харесай

Реал ще продава поне петима играчи, за да си осигури средства за нови

Преди някой да пристигна, някой би трябвало да си тръгне. Това е известието, идващо от Бернабеу преди идващия трансферен прозорец. Клубът ще желае да продаде най-малко петима играчи през лятото.

Според "AS " на пазара към този момент има четири сигурни играчи: Хамес Родригес, Гарет Бейл, Лукас Васкес и Мариано Диас. Най-вероятно ще се изслушват предложения и за Начо Фернандес. На всичкото от горната страна Лука Модрич и Марсело ще могат да си тръгнат, в случай че желаят, като се загатва, че двамата ветерани към момента имат място в състава на "белите " и за идващия сезон.

Очаква се зимното попълнение Рение, Брахим Диас и нападателят Лука Йович да бъдат дадени чартърен.

По този метод Реал ще може да се отърве от огромните заплати, които заплаща на множеството от упоменатите футболисти. Бейл взима по 30 милиона, Хамес по 18, а Мариано - 8 милиона евро.

Реал ще има опция да си върне и играчи, които са чартърен сега. Това са Ашраф Хакими, Мартин Йодегаард, Дани Себайос, Серхио Регилон и младият Кубо. Най-вероятно обаче място в отбора ще има единствено за Хакими и Йодегаард, като на останалите ще им търсят купувачи или още веднъж ще бъдат дадени чартърен.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР