Преди няколко седмици Евгени Димитров - Маестрото и репортерката на

...
Преди няколко седмици Евгени Димитров - Маестрото и репортерката на
Коментари Харесай

Слави се появил на сватбата на Маестрото

Преди няколко седмици Евгени Димитров - Маестрото и репортерката на bTV Виктория Готева са вдигнали обилна женитба, а това се счита за светската бомба на годината. Но всички се питат за детайлности от свабата и най-много дали Слави Трифонов е почел своя зависещ и дълготраен другар. 

Новината пристигна от фенка на Дългия, която научила детайлности от своя другарка, която участвала на женитба. Снимки няма доста, само че пък знаем дали Слави се е появил и какво е подарил на младоженците. 

 undefined

„ Радвам се доста за това, което е решил и е направил Евгени Димитров – Маестрото. Много прекрасен мотив и женитба са имали с красивата Виктория Готева. Още повече се веселя, че моя любим Слави Т. Трифонов е почел празника, който провел се в средата на месец юни. Снимки има малко, само че се вижда какъв брой са щастливи.

Моя другарка споделя, че Слави е направил прелестен и доста безценен подарък на двойката. Така и отива несъмнено, откакто от толкоз години работят дружно и са създали прелестни планове.

Желая благополучие на Евгени и избраницата му, доста прелестни моменти, да имат двамата. “, написа Стефани Криковска във Facebook.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР