Преди няколко месеца моделката и поп-фолк певица Палома Митева сподели

...
Преди няколко месеца моделката и поп-фолк певица Палома Митева сподели
Коментари Харесай

Луксозен живот: Палома Митева накупи маркови дрешки за бъдещото си дете

Преди няколко месеца моделката и поп-фолк певица Палома Митева показа с всички свои почитатели новината, че е бременна. В  същия ден тя публично разгласи и че ще се дами за предприемача Георги, който работи и живее в Дубай. Очевидно е, че двамата подписаха единствено поради бебето, само че това не е за бъдещите им връзки. 

Виж още: Биляниш с променено лице? Потребители се усъмниха в пластични интервенции, нарекоха я " лелка "

Девойката постоянно е разполага с доста пари и в никакъв случай не се е тормози да харчи хиляди левове за парцалки. В момента девойката е в Дубай, тъй като ще роди първородната си дъщеричка там, а по-късно ще се върне назад в България, където още веднъж ще се завърне към музикалната си кариера. 

Виж още: Българки, които откриха летния сезон на морето

Бъдещата мама се похвали в обществените мрежи, че към този момент е направила детска стая за бебенцето и е накупила доста дрешки – коя от коя по-луксозна и скъпа. Митева очевидно е решила да не пести и лев за детето, тъй като тези дрешки несъмнено костват галактически суми – въпреки всичко са на едни от най-скъпите марки в света. Показността за нея постоянно е била значима, тъй че и в този момент не сме учудени. 

 Instagram

Изображение: https://www.instagram.com/palomaamitevaa/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР