Преди няколко години Селин Дион блестеше не само на сцената:

...
Преди няколко години Селин Дион блестеше не само на сцената:
Коментари Харесай

Разкошна, въпреки коварната болест! Селин Дион в мини направи фурор на Грами 2024 (СНИМКИ)

Преди няколко години Селин Дион блестеше освен на сцената: тя непрекъснато ставаше посетител на червени килими, обществени събития и фешън ревюта. Въпреки обстоятелството, че злобарите назовават ​​певицата „ изпълнителка с един шлагер “ (разбира се, саундтрака към „ Титаник “), музикалната кариера на звездата е много дейна.

Но всичко се промени съвсем за една нощ. През декември 2022 година Селин Дион беше диагностицирана със синдром на скования човек (SPS). Това съществено заболяване е извънредно и към момента не е изцяло изследвано. Засяга централната нервна система, изключително мозъка и гръбначния мозък. „ Пациентите могат да станат инвалиди, приковани към инвалидна количка или легло, неспособни да работят или да се грижат за себе си “, споделят лекарите. Все още няма дейно лекуване.

Дион трябваше да спре представленията за неопределен срок. Въпреки че се надява някой ден да се завърне на сцената, тя не може да обещае нищо на почитателите. Напоследък тя се появява в обществото изключително рядко – и това са най-вече неофициални събития, като спортни мачове или интимни празненства.

Появата на звездата на 66-ите награди “ Грами “ беше огромна изненада за всички. Въпреки сериозните здравословни проблеми, певицата изглеждаше прелестно. Бялата асиметрична рокля на Valentino разреши да се възхитим на тънките крайници на Дион. Певицата бе наметнала на раменете си палто в цвят горчица.

 Селин Дион Грами

 Селин Дион тоалет Грами

Селин Дион

фотография
Getty Images

В края на церемонията Селин връчи премията на Тейлър Суифт за най-хубав албум на годината. Тейлър съвсем избухна в сълзи, признавайки, че приемането на статуетка от ръцете на такава икона е двойна чест.

 Селин и Тейлър Суифт

Селин Дион и Тейлър Суифт

фотография
Getty Images

Нека напомним, че самата Селин е петкратна носителка на премия Грами (тя получи първия си грамофон през 1992 г.) и 16 пъти номинирана. Бихме желали да се надяваме, че заболяването ще отстъпи най-малко малко и певицата ще добави още статуетки към листата с премиите си.

 Селин Дион Грами 2024

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР