Преди няколко години британската Амбър Мей си направила първата пластична

...
Преди няколко години британската Амбър Мей си направила първата пластична
Коментари Харесай

Момиче си направи толкова големи гърди, че не влизат в никакви бански СНИМКИ 18+

Преди няколко години английската Амбър Мей си направила първата пластична интервенция. Оттогава тя е лягала под ножа на хирурга неведнъж и е изхарчила за задачата цяло положение.

Самата Амбър е уверена, че още от раждането си тя не се отличавала по нищо от другите. Нито пък си е мислила, че в миналото ще има опция да промени това. Но навършвайки 18 години тя съумяла да отслабне много, дружно с килограмите изчезнали и гърдите на британката, което на собствен ред ѝ сринало самочувствието.

Тогава Мей се подложила на първата си и, както тя си мислела последната, пластична интервенция. Увеличаването на гърдите ѝ коствало 5 500 английски лири.

 Фото Instagram / ambermayy__
Амбър обаче останала недоволна от интервенцията. Гърдите ѝ били единствено малко нарастване, по тази причина, помисляйки малко, момичето си насрочило втора интервенция.
А след нея просто нямало спирка. До 22-годишна възраст английската съумяла да си постави филъри в устните, да си повдигне дупето, липосукция и ринопластика. Не се разминало и без постоянните инжекции с ботокс. За това английската олекнала с 40 000 английски лири. Тя обаче изобщо не съжалява.

"Сдобивайки се с големите гърди, аз внезапно се снабдих и с голям брои почитатели в Инстаграм. Не съм глупава. Прекрасно знам, че мъжете имат култове - да си фантазират с моите огромни гърди и дупе ", споделя Мей.

 Фото Instagram / ambermayy__

"Някои мои почитатели дотам обичат тялото ми, че са подготвени да ми платят и идните пластични интервенции. Те са като опиат - започнеш ли един път, няма прекъсване ", признава още Амбър.

В момента момичето се устоя напълно единствено с помощта на своето тяло. Амбър има профил в OnlyFans, където почитателите заплащат, с цел да имат достъп до нейното наличие. Затова британката знае, че тя би трябвало да продължи да влага в този си собствен "ресурс ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР