Преди няколко дни Рут Колева реши да използва своя Instagram

...
Преди няколко дни Рут Колева реши да използва своя Instagram
Коментари Харесай

Сбъднатата мечта на Рут Колева

Преди няколко дни Рут Колева реши да употребява своя Instagram профил, с цел да показа с почитателите си нещо персонално. Тя се връща обратно във времето, като разказва по какъв начин през лятото на 2007 година отпътува за Атина, с цел да се яви на първото си прослушване в Музикалния лицей " Бъркли ".
 Рут Колева, фотосесия Elle, монумент Перущица и в какво упрекват певицата
Фотосесията на Рут Колева, която разбуни духовете

И по какъв начин реагира певицата

" Бях на седмото небе от благополучие и това беше най-голямата ми фантазия - да изучавам там. Бях призната в бакалавърската степен по изпълнителско майсторство: Вокал с частична стипендия, само че все пак таксата за образование беше към 15 000 щатски $ на учебен срок ", написа певицата и продължава: " Не отидох. "

Разяснява, че по това време фамилията ѝ не може да си го разреши. Затова и не учи нито вокал, нито изпълнителско майсторство в университета, а записва медии и връзки в Утрехт, където таксата за образование е 1200 евро на година.

" 2023 година В понеделник, 6 февруари, ще повеждам майсторски клас на магистърската стратегия " Съвременно осъществяване " в същия този музикален лицей " Бъркли ". Защото фантазиите от време на време не се сбъдват по метода, по който си ги представяш...И в никакъв случай не трябва да се съмнявате, че " това, което е писано да бъде, ще бъде ", приключва поста си певицата.

Преди няколко часа Рут Колева още веднъж употребява обществените мрежи, с цел да удостовери сбъдването на фантазия, която даже не си е представяла, че ще се случи - водене на майсторски клас в същия този музикален лицей, в който преди години е копняла да учи. Певицата написа, че ще има още един клас и няма самообладание да се върне за още. Феновете ѝ не пропуснаха да я поздравят и да ѝ пожелаят все по този начин да покорява нови и нови върхове.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР