Преди няколко дни конкурсът Мисис Баба 2024 г. отличи най-красивите

...
Преди няколко дни конкурсът Мисис Баба 2024 г. отличи най-красивите
Коментари Харесай

Смели и обичащи живота: кои са новите Мисис Баба и Мистър Дядо

Преди няколко дни състезанието " Мисис Баба " 2024 година отличи най-красивите дами в зрелост, доказвайки, че актуалната " баба " може да бъде жена, която е красива, поддържана и не стопира да се развива. 

Над 80 българки претендираха за короната, като домакин и ръководител на журито бе първата носителка на тази купа, Капка Амзина.

Победителката в състезанието се казва Ванина Христова. Тя може да има три внучета, само че е безапелационна, че " баба " могат да я назовават единствено те.  Явява се на състезанието, с цел да покаже, че актуалната баба не носи кърпа, не плете и не желае да седи единствено към печката.



На 59 години Ванина продължава да е дейна и жизнерадостна жена, тъй като има вяра, че за фантазиите няма възраст и прибавя:

„ Мечтите са изцяло безвъзмездни, не спирайте да ги вършиме “.

Ванина се омъжва доста млада, а на 19 години към този момент е и майка. Налага ѝ се да приключи универститет задочно.

" Не скърбя, че рано станах майка, нито че се омъжих “, споделя тя пред Телеграф.

По обучение е строителен механик, като е приключила още архитектура и вътрешен дизайн. По тази компетентност обаче в никакъв случай не е работила. 

Нейната история може да служи за ентусиазъм на доста дами, на които се постанова сами да се борят в живота си. 

Когато е напълно млада обаче, остава вдовица. „ Мъжът ми умря, когато беше единствено на 37 години, това беше огромен стрес и удар в живота. Отгледах децата си благодарение на майка ми, която беше до мен от самото начало, и до момента в който учех, свекърва ми също . И по този начин животът си тече “, споделя Ванина. 

В момента работи като пиар и се радва на живота и времето за себе си, откакто децата ѝ към този момент са огромни и имат свои фамилии.

 Мисис Баба и Мистър Дядо telegraph.bg

Силният пол също бе показан на състезанието, като  приза „ Мистър Дядо “ завоюва 57-годишният Валери Станев. 

„ Реших, че откакто съм дядо, е добре да бъда супердядо “, и безусловно отвява конкуренцията по пътя си до короната. 

Валери поддържа отлична форма с фитнес , освен това ежедневно. Освен това обича креативните действия – написа и рисува. Завършил е художествено учебно заведение в Смолян и самичък прави костюма си за финала на състезанието. Познат е на телевизионните фенове в Плевен, където над 10 години работи като водещ и публицист.

„ Суетата е нещо, което даже те прави доста по-прецизен въобще в живота “, споделя Валери пред Телеграф, като не крие, че деликатно сортира облеклата и козметиката си и обича да се грижи за своя външен тип.  

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook , последвайте ни в Instagram , намерете ни в TikTok .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР