Домовете в цяла Великобритания вече имат нов начин да се

...
Домовете в цяла Великобритания вече имат нов начин да се
Коментари Харесай

Чисто нов начин за гледане на телевизия за безплатно стартиране в Обединеното кралство днес - как можете да се настроите

Домовете в цяла Англия към този момент имат нов метод да се настроят на наличие онлайн и по поръчка и гледането няма да коства нито стотинка. Freely е чисто нова услуга, основана от Everyone TV - това е същата компания, която стои зад платформите Freeview и Freesat. Това, което прави Freely друг е, че той употребява вашата широколентова връзка, с цел да излъчва излъчвания онлайн и по поръчка, спортни събития и филми на огромния екран.

Това го прави съвършен за хора без достъп до антена. Освен че може да гледа наличие от BBC, ITV, Channel 4 и Channel 5, Freely разполага и с цялостен ефирен указател дружно с потребен MiniGuide, който изскача, с цел да покаже какво е сега и какво следва.

Потребителите могат също по този начин бързо да намерят предходни епизоди на стратегии, които гледат сега, и имат цялостен достъп до всички най-големи шлагери при поискване с рекомендации, налични и през началния екран.

Mirror Online към този момент е тествано гратис. Можете да прочетете пъл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР