Преди няколко дни Диона успя да изплаши феновете си, публикувайки

...
Преди няколко дни Диона успя да изплаши феновете си, публикувайки
Коментари Харесай

Диона излезе от болницата и ...

Преди няколко дни Диона съумя да изплаши почитателите си, публикувайки фотография от болница. Беше отменила краткотрайно и участията си с апел никой да не я пита какво ѝ е.

Както ви информирахме неотдавна, поп фолк дивата и някогашна рап изпълнителка евентуално кара тежка бременност, каквито са и тиражираните на всички места информации, а какво тъкмо е наложило постъпването ѝ в здравно заведение, самата тя скоро евентуално ще разясни.

Към днешна дата феновете на русокоската могат да дишат по-спокойно, тъй като тя към този момент не е в болница и възобновява участията си. Освен това към този момент е с нови мигли и нов маникюр, написа Шоу Блиц.

В обществените мрежи тя показа, че към този момент е по-добре, а човек не знае какъв брой е мощен, до момента в който животът не му го покаже с тествания. Певицата не показа каква е била повода за късата пауза, само че съобщи, че има вяра, че всичко се случва с причина.

" Бог знае кое е най-хубавото за нас, има орис и тя в никакъв случай не е инцидентна ".

Засега Диона нито отхвърля, нито признава за бременността си, само се възмути обществено от писанията и тиражираната в общественото пространство вест.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР