Преди Националното съвещание на Демократи за силна България“, председателят на

...
Преди Националното съвещание на Демократи за силна България“, председателят на
Коментари Харесай

Атанасов: Вече сме в предизборна кампания

Преди Националното заседание на „ Демократи за мощна България “, ръководителят на партията Атанас Атанасов разяснява думите на Бойко Борисов, че представители на държавното управление на „ Продължаваме промяната “ са забогатели поради посредничеството за оръжие с Украйна. 

„ Учудвате ли се, към този момент сме в предизборна акция и компроматите, които извират от ГЕРБ, ще извират още повече. Търговията и със специфична продукция в България е свободна “, сподели Атанас Атанасов.  

„ Важното е друго. Аз бях част от делегацията на премиера Петков, когато ходихме в Украйна и срещата със Зеленски. Знаете ли кое беше главното изречение на диалозите в един бункер? Г-н Зеленски сподели: Благодаря на българското държавно управление, че не пречи на нашите търговски връзки с вашата военна промишленост “, изясни Атанас Атанасов.
Той сподели пред публицисти, че чака да получи мандат да водят договаряния за взаимно явяване на „ Демократична България “ и „ Продължаваме промяната “ на предварителните парламентарни избори. Атанасов уточни, че си слагат за цел да са първа политическа мощ, тъй като е доста значимо кой ще ръководи страната до локалните избори.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР