Преди месец ви разказахме как домашно куче издъхна след манипулация

...
Преди месец ви разказахме как домашно куче издъхна след манипулация
Коментари Харесай

Спиш ли спокойно докторе?, питат стопани на домашни животни в Пазарджик

Преди месец ви разказахме по какъв начин домашно куче издъхна след операция в пазарджишка клиника. Тогава стопанката на кученцето обвини ветеринарен доктор за гибелта на пекинеза. Сега друга жена от Пазарджик упреква същия доктор за кончината на нейното куче.

Ето какво написа Т. Димова в обществените мрежи:

" Спиш ли умерено " докторе "? Ти и измисленият ти екип? Вчера за шест часа ми отнехте най-милото творение и член на фамилията ми! След сложена инжекция срещу кашлица, кученцето ми стартира да трепери, посиня му езика и най-после припадна и ми издъхна в ръцете?

Вие сте най-големите нещастници и некадърници! Пожелавам някой ден да изпитате това което изпитвам аз в този момент! Бог от горната страна гледа и давам обещание ви, че ще си платите за всяка наша сълза! "

Става ясно, че кучето е имало кашлица, по този начин установил докторът. Казал, че при животните кашлицата е упорита. Сложил му три инжекции. Това става в неделя в 10 сутринта. Когато дамата се прибира с Арес, то почнало да се тресе и дишало доста учестено, като не искашело да стане, а единствено лежало. След това последвало посиняване на езика. И когато изпаднало в безсъзнание... било прекомерно късно...

Жената споделя, че на кучето нито са му направени кръвни проучвания, нито в поликлиниката са желали да кажат или да впишат в системата лекуването. 

Т. Димова разгласява фотографията на ветеринаря, който съгласно нея е умъртвил кучето й. Оказа се същият, за който преди месец друга жена твърдеше същото - доктор Асен Павлов от Клиника " Стилвет ".



Под поста на пазарджиклийката се нароиха доста мнения, а в някои от тях хора настояват, че също са потърпевши от некомпетентността на ветеринаря.

" Съжалявам за загубата ви! Ние изпитахме сходна болежка със загубата на котето ни, " посредством " на този екип. Добре е, че вършиме обществена информацията, колкото може да защищити и предотврати последващи нещастни случаи! "

" Това не може да се назова даже клиника, животните там са ни опитни зайчета. И аз имах проблеми с тях, взех си кучето и стигнахме до Стара Загора. Там лекарите бяха потресени по какъв начин и с какво ми е лекувал кучето. Слава Богу избавиха го! Съжалявам за кученцето ви! "

" Идиота, който едвам не умъртви моята рожбичка! Добре че пътувах за Пловдив, където един неповторим човек с голямо сърце ми върна насладата и вярата в положителното... по какъв начин се преглежда кученце с спазъм в багажник на кола...? Държа се непоносимо, жестоко и непрофесионално... натъпка го с деазепам и ни прати да чакаме края! Спиш ли добре, докторе палач? Няма ли кой да му забрани на тоя гадина да практикува? Колко още животинки ще умори? "

" Този същия умори и моето предходно кученце преди 7 години. На всичкото от горната страна смъкна 350 лева от мен и на втория ден то умря. Арогантен и високомерен! "

" И моят котарак стана преди няколко години жертва на този лекар. Заради интервенция на друго животно му пуснаха доста бързо една система, съвсем беше излекуван, само че това не му понесе и си отиде. "

" Тоя некъдърен палач с неговите инжекции ми разболя кучето с епилепсия ".

Стопани на кучета и други домашни животни в Пазарджик недвусмислено призовават хората да спрат да водят животните си при този доктор! Според тях " Така най-малко ще спрат ``убийствата`` на животните! " А други непосредствено рапортуваха доктора в Съюза на ветеринарните лекари в България:

" Надяваме се да захванете съществено със случаите в Пазарджик на несръчност, тъй като всеки ден въпросният лекар убива животни! Ако не, ще се обърнем към по-висша инстанция! "



 

Очакваме мнението на Съюза, както и възможна инспекция на работата на ветеринаря, провокирал толкоз необятен отклик измежду стопаните на домашни животни в Пазарджик.

Очаквайте детайлности!

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР