Преди месец ме пенсионираха от Народния театър, заяви Стоян Алексиев.

...
Преди месец ме пенсионираха от Народния театър, заяви Стоян Алексиев.
Коментари Харесай

СЕКС МАНИАКЪТ ДЯДО СТОЯН АЛЕКСИЕВ ИЗХВЪРЛЕН ОТ НАРОДНИЯ ТЕАТЪР! 44 години по-младата му любовница Ивана и това, че бърка в гащите й насред центъра на София било бъзик, закачал се само...

Преди месец ме пенсионираха от Народния спектакъл, съобщи Стоян Алексиев.

Децата ме питат: Тактко, ти по кое време ще остарееш? Е, няма да остарея. Расъл съм в независимост и самостоятелност. И сестрите ми не желаят да остареят. Изпълнени сме с религия и любов. Това сподели артистът Стоян Алексиев в „ Честно казано “ по БиАйТи във връзка скандалните фотоси с него и Ивана Бобойчева.

Струва ми се, че медиите са извратени. С Ивана Бобойчева сме доста положителни другари. Много скъпи другари. С доста млади сътрудници съм бил другар. Това не е любовна сцена. Това е една задявка. Хубавата дума е бъзикам. Ивана ми е другарка. Любовта, флирта е чест, а не компромат. Тук става дума за мощно другарство. Става дума за забавен човек със мощна природа и необикновен гений.

Уважавам хора, които се борят за достолепието си. Преди месец получих предупреждение от Народния спектакъл, че се приключват трудовите ми правни отношения заради пенсиониране. Не знам дали има връзка със абсурда, само че шефът сподели, че ще ме накаже. Бих желал да не излизам от тима. Имаме доста прекрасен развой на подготовките. И този тим е необходим. Необходими сме си един на различен. Симбиозата сред поколенията е доста красива. Децата ми са доста спокойни. Това не е вестник. Там няма новини, а нечистотия. Тридесет години сме дружно с жена ми Надя. Не им се дразня. Това са хора, които се борят за парите си. И Надя и децата знаят за другарството ми с Ивана. Тя е една актриса, който може да опише за живота и хората. Разбита е. Съзнанието и сърцето ми са чисти. Знам, че в този момент сестрите ми ме гледат и плачат.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР