Преди месец, интервю (което ще гледате по-долу) с Деръл Симс

...
Преди месец, интервю (което ще гледате по-долу) с Деръл Симс
Коментари Харесай

Деръл Симс, бивш агент на ЦРУ: Извънземните са хищни!

Преди месец, изявление (което ще гледате по-долу) с Деръл Симс (Derrel W. Sims) се появи на паранормалния YouTube канал – UAMN TV. Той назовава себе се „ ловджия на извънземни “.Симс не е просто разпален уфолог, това е някогашен чиновник на Централно разузнавателно управление на САЩ, който е прочут на първо място с това, че в продължение на 40 години е търсил хора, отвлечени от извънземни.При завръщането им, той ги е разпитвал в детайли за всичко случило се, след което събира информацията в собствен азбучник.Симс предизвестява, че съдейки по всички тези истории, извънземните са доста зли същества и хората трябва да бъдат деликатни, когато се пробват да се свържат с тях.

 Бившият чиновник на Централно разузнавателно управление на САЩ – Деръл Симс
Бившият чиновник на Централно разузнавателно управление на САЩ – Деръл Симс Симс споделя: “Ако някой е бил похитен от извънземни и не е имал негативен, а позитивен опит, това значи, че този човек е бил обиден от тяхната стратегия. Обикновено такива хора споделят разнообразни окуражаващи и вдъхновяващи неща. Разказват, че извънземните са тук, с цел да оказват помощ човечеството, на нашата планета и така нататък Всъщност те не вършат нищо такова! “Другата група отвлечени от извънземни, които са имали чисто негативен опит от отвличането си, и които по-късно единствено под внушаемост си напомнят разнообразни обособени преживявания и принуждение върху тях, са тези, които са съумели да „ устоят “ на внушението. Ето защо, на тях е изтрита паметта.


 w2 2 - Деръл Симс, някогашен сътрудник на Централно разузнавателно управление на САЩ: Извънземните са хищни! (видео)
Симс продължава:„ Някои хора са убити или ранени по време на такива отвличания. Извънземните са доста умни, доста по-умни от нас и ловко манипулират хората. Аз персонално съм работил върху две хиляди отвличания от хищни извънземни по целия свят. Но, обявените случаи са доста повече, десетки хиляди. По моя преценка отвличанията могат да се равнят на милиони, само че не за всички се оповестява.Една жена, с която разговарях, ми сподели огромен белег от интервенция, която тръгваше от гърдите й и стигаше до пъпа. Тя ми показа, че в никакъв случай не е била в болница и не е била оперирана. Просто не помнеше от по кое време и къде е интервенцията.Самият аз бях похитен от извънземни, когато бях на към 4 години. Спомням си по какъв начин извънземният стоеше в стаята ми. Аз го погледнах и си помислих: какво е това? Тогава то се приближи към стената и … мина през нея. То имаше дълги и тънки шия, ръце и крайници, а главата му беше удължена, като луковицата. ”Четете още: Две истории на момчето, които настояват, че са били отвлечени от извънземни Според Симс, това същество повече от един път се е опитвало да пресъздаде и промени спомените от детството му. То е вмъкнало смешник на неговото място в спомените му. След това се е пробвало да го накара да не помни срещата и самото похищение.Симс продължава:„ Ние имаме работа с извънземни, с друга подготовка. Тези, които са сиви, могат да бъдат както дребни, по този начин и високи. Наричаме ги „ лекарите ”. Други извънземни са рептили, същества, сходни на богомолки и други А тези, които се срещат в Скандинавия са най-човекоподобни. Много наподобяват на Йети.Общо има към 7 типа. Някои от тях не са извънземни, а са основани на Земята, като е употребена човешка ДНК. Сигурен съм, че те ни мамят! Но, за в този момент, аз не знам каква е тяхната същинска цел. И в действителност желая да намеря отговора на този въпрос! ”
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР