Преди малко повече от 3 седмици се роди Амая -

...
Преди малко повече от 3 седмици се роди Амая -
Коментари Харесай

Теа на Наум Шопов шокира всички СНИМКИ

Преди малко повече от 3 седмици се роди Амая - дъщеричката на Наум Шопов и Теа Минкова. Теа е майка от 3 седмици, а равносметката наподобява по този начин.

Повечето от вас ще си кажат, че Теа в действителност наподобява по-добре, в сравнение с доста дами, които не са раждали, и ще са прави, само че има доста аргументи за това. Като начало, Теа качи едвам десетина кг по време на бременността си, оповестява "Дарик ".

Изписаха приятелката на Наум Шопов от болничното заведение! Вижте по какъв начин наподобява... СНИМКИ

Както дамите знаят, огромна част от качените килограми си "отиват " още с раждането, а и кърменето оказва помощ за процеса. Освен това Теа беше дейна до последните дни на бременността си - тя тренираше в нейното начало, а към края ходеше интензивно пешком.

В мнения под първата фотография Теа признава, че грижите за тялото дават резултат в този момент. Тя споделя още, че са ѝ се появили и малко стрии, само че пък какво е тигър без райета. Освен това признава, че не прави нещо особено, с цел да смъква килограми. Единствено е изключила някои храни от менюто си, само че поради кърменето.

Ето го бебето на Наум Шопов и Теа Минкова СНИМКА

А коледните празници за младото семейство са били в действителност вълшебни. Това се вижда от фотосите, които споделиха с почитателите си. Те излъчват доста, доста топлота. "Три генерации любов ", написа младата майка под фотографията.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР