Преди година и половина Кирил Петков говореше как ще вкара

...
Преди година и половина Кирил Петков говореше как ще вкара
Коментари Харесай

Балабанов към Петков: ХараКиро, пак ли ще молиш от диванчето?

Преди година и половина Кирил Петков говореше по какъв начин ще вкара Бойко Борисов в пандиза. Днес приказва в Народното събрание за съблюдаване на думата. Сега е в най-унизителната поза да го моли да продължи да го държи на власт. 

Това разяснява от парламентарната естрада Станислав Балабанов от Има Такъв Народ в имитация във връзка изявление на Кирил Петков, съпредседател на ПП-ДБ, който съобщи, че в политиката най-важното нещо е да си спазваш думата.

" Пак ли ще стоиш на диванчето пред кабинета на Борисов да го молиш да ти отвори вратата и да останеш на власт ", обърна се той към Петков.

" Думата харакири към този момент има ново значение - " хараКиро ", съобщи Балабанов.

" В политиката, както и в живота, най-важното нещо е да си спазваш думата. Най-важното е всяко свое деяние да го правиш не от боязън и лакомия, а от възприятие за дълг ", съобщи преди този момент съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков.
" Това, което чухте от Атанас Атанасов не е боязън ", безапелационен бе той. Преди това Атанасов разгласи, че ПП-ДБ канят ГЕРБ-СДС за осъществяване на втория изследователски мандат за сформиране на държавно управление с " взаимноприемлив " претендент за министър председател и в сегашния състав на Министерския съвет.

" Имаме съглашение, в което се изисква промяна на правосъдната система, не на хартия, а действително посредством един транспарантен развой, посредством който България да има правосъдна система, която да не дава отговор на никой, с изключение на на справедливостта. В това съглашение няма делене, разделяне и взимане, а има транспарантен развой, в който всички да видят по какъв начин се избират тези хора. В съглашението я има и тематиката за службите. 30 години те работят за нещо друго, с изключение на за сигурността на българските жители ". 

" Всичко стартира от възприятието за отговорност и спазена дума. Споразумението планува ротация на министър председателите след 9 месеца. Нищо друго ", сподели Петков. 
https://www.facebook.com/100066935204773/videos/794910775301837/
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР