Не виждам какво наложи това да се случи по този

...
Не виждам какво наложи това да се случи по този
Коментари Харесай

Трайчо Трайков обвини СО, че e скрила информация за проекта на Патриарха, поиска да бъде върнат

Не виждам какво наложи това да се случи по този метод, тъкмо в този момент - със скриване на информация, с подаване на подвеждаща. Предлагам на администрацията на Столична община да върнат предходното състояние, до момента в който не бъдат признати компесаторните ограничения. Това съобщи районният кмет на " Средец " Трайчо Трайков в Комисията по превоз в Столичния общински съвет по отношение на дебата за реорганизацията на придвижването по бул. " Патриарх Евтимий ", бул. " Витоша " и ул. " Проф. Ф. Нансен ".

Трайко изясни, че план за реорганизацията на придвижването в проблематичния сектор имало още по времето на кмета Фандъкова.

" Такъв опит беше изработен преди 4-5 години, когато съвсем същия план беше показан, даже подсилен от тогавашната администрация в лицето на заместник-кмета Кръстев и кмета госпожа Фандъкова. Проведохме много разисквания и стана ясно, че има задоволително доста както с дребни елементи, по този начин и концептуално, по този начин и с различни оферти. Тогавашната администрация не го осъществя. Те обаче не започнаха изчистването следваща работа по търсенето на различни решения, в случай че има такива ", сподели той.

Трайков описа, че самият той не бил известен за желанията на Столична община да осъществя плана, без да го съгласува нито с жителите, нито със СОС и при отсъствието на каквито и да било разбори.

" Когато в този момент сътрудниците от новата администрация започнаха с новия план, аз се причислих към напъните им да се търси решения. Проектът се осъществя без никакво разискване, както желаех, без изчистване на детайлите и най-лошото - без даване на обезщетителни ограничения на директно засегнатите хора, които останаха без конкуренция ", съобщи районният кмет на " Средец ", представен от " Фокус ".

Трайков изясни, че имало опция за обезщетителни ограничения посредством паркиране от двете страни на бул. " Витоша ", към Националния стадион, където в този момент има заплатен паркинг, въвеждане на Червена зона към бул. " Патриарх Евтимий ", където живущите в района да могат да стопират колите си.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР