Преди европейските избори - сближаване на доскорошни политически врагове. Волен

...
Преди европейските избори - сближаване на доскорошни политически врагове. Волен
Коментари Харесай

Сидеров и Бареков партньори. Лидерът на Атака с ромски оркестър в заведение

Преди европейските избори - доближаване на досегашни политически врагове. Волен Сидеров и Николай Бареков си подадоха ръце на конференция на консерваторите в София. „ Атака” подаде документи за участие в Алианса на консерваторите и реформистите, в който е Бареков. Това обаче не значело разединение на обединените патриоти, увери Сидеров, съобщи NOVA.

Според него моментът до май следващата година, когато са евроизборите, бил исторически, а пропускането му щяло да е вреда за България.

„ Рано е да се показа избирателен съюз, само че моите хрумвания занапред са този съюз да бъде „ Патриоти плюс”, сподели Сидеров.

"Плюсът " обаче не значел "минус " за досегашните вътрешни партньорства на „ Атака” и Сидеров.

Редно било човек като Сидеров да поеме лидерската роля в огромна консервативна еврокоалиция, похвали го Николай Бареков. Бивш съперник на Сидеров, с който преди четири години се отричаха един от различен.

И до момента в който Бареков и Сидеров обсъждаха огромната европейска политика, жители демонстрираха във Фейсбук фотоси на водача на „ Атака” в столично заведение, в което той свири на барабани с ромски оркестър. Според описа в обществените мрежи пушил на закрито и се държал неуважително с чужденците в ресторанта.

Волен Сидеров отговори с контраснимки. Потвърди за барабаните - били му занимание. Свирил и на сватбата си, и на мотосъбор в Ямбол. Но отхвърли за цигарите - не бил той.

От Столичната районна здравна ревизия потвърдиха, че сигнал за пушене на закрито в съответното заведение има и че по него се работи.

Сидеров: Ако бях на мястото на Борисов, щях да сменя всички министри

Instagram
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР