Преди дни по повод Международния ден на младежта принц Уилям

...
Преди дни по повод Международния ден на младежта принц Уилям
Коментари Харесай

Принц Уилям по стъпките на принцеса Даяна

Преди дни във връзка Международния ден на младежта принц Уилям показа пет годишен проект на благотворителната организация The Diana Award, учредена през 1999 година По този метод херцогът на Кеймбридж сподели, че продължава да следва стъпките на своята майка и се грижи нейните каузи да въодушевяват и други хора. Принцеса Даяна постоянно е пособия на младежите, тъй като вярваше, че те могат да трансформират света. Стратегията Future Forward се концентрира тъкмо върху това, като дава опция на младежите да се включват в разнообразни начинания и да развиват капацитета си. „ Организация като The Diana Award постоянно е била ориентирана в насърчаването на гения на младежите и работата с тях за смяна на света към по-добро “, написа Уилям в предговора на тактиката.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Според прессъобщението на организацията, тя има за цел да се бори със систематичните неравенства и ще предизвиква обществената подвижност измежду младежите. Това е изключително значимо в продължаващата пандемия, се показва в известието. „ Влиянието на пандемията Covid-19 върху психологичното здраве и общественото неравноправие се усети най-силно от младежите. Те водят до позитивна смяна, само че гласовете им към момента не се чуват задоволително в диалозите за възобновяване след пандемията. “ И благотворителната организация желае да промени тъкмо това, като ги сложи в центъра на смяната.

Тази самодейност идва единствено месец след откриването на статуята на принцеса Даяна в градината на двореца Кенсингтън на 1 юли, с което бе почетен нейния 60-ти рожден ден. Принц Хари, херцогът на Съсекс, участва на откриването макар продължаващото напрежение в фамилията. По мотив тактиката той се включи с видео послание, в което съобщи, че майка му „ ще се гордее с всички вас, че живеете живота си с ясна цел и съчувствие към другите “. „ Нашата майка вярваше, че младежите имат силата да трансформират света. Тя вярваше във вашата мощ, тъй като я виждаше всеки ден и в лицата на младежите тъкмо като вас, тя беше очевидец на този неограничен възторг и пристрастеност “, добави още херцогът на Съсекс.

 
7 актриси, които са влизали в облика на принцеса Даяна

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР