Преди дни Комисията за защита на потребителите (КЗП) се произнесе

...
Преди дни Комисията за защита на потребителите (КЗП) се произнесе
Коментари Харесай

За какво да внимаваме при предпазване от COVID-19?

Преди дни Комисията за отбрана на потребителите (КЗП) се произнесе за съществуване на нелоялна комерсиална процедура във връзка с публикация в електронен магазин за внушаемост, която защищава от. Очевидно това няма по какъв начин да е истина, откакто Световната здравна организация и всички авторитетни здравни институции в света декларират публично, че все още няма лекарствено или нелекарствено средство, което да защищава от заразяване и/или да лекува дейно заболяването. Това съобщи ръководителят на КЗП Димитър Маргаритов в предаването " България заран " по телевизия Bulgaria on Air.
Маргаритов беше безапелационен, че институцията ще продължава да следи пазара за подобен вид нарушавания. Припомняме, че преди към два месеца Комисията разгласи за нелоялна процедура и представянето на алкохол за горене като дезинфектант.
 КЗП глоби уебсайт, предложил внушаемост за отбрана от ковид КЗП глоби уебсайт, предложил внушаемост за отбрана от ковид
Хипноза против ковид. Това предложил български интернет уебсайт, на който ще бъде наложена санкция от Комисията за отбрана на консуматор...
В хода на диалога ръководителят напомни, че при използването на изключителното законодателство във връзка с анулирани пакетни пътувания, потребителите не са длъжни да одобряват препоръчаните ваучери, а всичко е въпрос на реализиране на единодушие за реализиране на различна отмора. “Тук също е допустимо след това да бъде установено разминаване сред обещаното и действително предоставеното, каквото е по принцип едно от най-често срещаните нарушавания в туризма, само че такива случаи ще бъдат глобени ”, добави Маргаритов.
Накрая той осведоми потребителите, че Комисията се обитава на нов адрес в София - улица " Врабча " 1, до постройката на Операта, като на първия етаж е обособена специфична приемна.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР