Преди дни гръмна бомба за връзка между Благой Георгиев и

...
Преди дни гръмна бомба за връзка между Благой Георгиев и
Коментари Харесай

Ванко 1 се закани: Ще избия изкуствените зъби на Джизъса!

Преди дни гръмна бомба за връзка сред Благой Георгиев и щерката на Ванко 1 - Ивана Главчева. Мацката в действителност е готина и атрактивна, тъкмо по усета на Джизъса, който обаче от седмици има взимане-даване с Мария Обрейкова от " Сървайвър ".

Както знаем, на него това не му пречи, а броят на дамите в леглото му е единствено детайлност. Благой си прави новите зъби (знаем, че е фанатик на тематика ченета) в клиниката на Ванко 1 под тепетата и тъкмо там сякаш го бяха засекли да излиза от хотел с младата Ивана.



Ванко 1 с щерка си Ивана

След като новината завладя медиите, по нея се изрече персонално рапърът Иван Главчев. Ванко 1 съобщи, че дъщеря му няма нищо общо с Георгиев и двамата се познават единствено от клиниката, в която му вършат зъбите от цирконий. Таткото на хубавицата е безапелационен и че връзки, разнообразни от другарските, сред тях няма и да има, написа злословия.бг.

" Уважавам Благой, той е значим клиент на клиниката ни. Но в случай че приближи щерка ми с други намерения, отвън другарските, персонално ще му избия зъбите, които ние му направихме ", смигва Ванко 1.

И това е изцяло предстоящо и разбираемо, поради обстоятелството, че рапърът обожава чедото си и е наясно какъв брой щерки е разплакал в живота си някогашният футболист. Надали той ще разреши Благо да прави сходни волности с Ивана, не и без да си заплати за това. Просто някогашният футболист или някой негов доближен е решил да му прави черен пр с името на Ванко 1 и щерка му Ивана.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР