Преди десет години финансовият консултант Гуинет Лий загубила съпруга си

...
Преди десет години финансовият консултант Гуинет Лий загубила съпруга си
Коментари Харесай

Елитна проститутка пътешества с любовници след смъртта на съпруга ѝ

Преди 10 години финансовият съветник Гуинет Лий изгубила брачна половинка си Робърт, който умрял от рак.

Това преобърнало живота й и през днешния ден тя предлага елитни конвой услуги, пътешества по целия свят и въобще не съжалява за нищо.

След гибелта на брачна половинка си 47-годишната Гуинет Лий взела решение за себе си, което в обществото постоянно смятат за аморално. Тя се записала на уебсайт за запознанства, основан особено за женени мъже и омъжени дами, написа английският вестник Mirror.

До този миг Гуинет може да се похвали с контакти с повече от 100 непознати съпрузи. 47-годишната жителка на Лондон твърди, че по този метод тя избавя разпадащите се бракове. Според вдовицата доста от съпругите на сътрудниците й знаят какво се случва, само че си затварят очите.





Наскоро тя разгласява нова партида фотоси, направени по време на сантименталните пътувания. Благодарение на четиримата си ухажора — бижутер, борсов брокер, огромен вложител и авторитетен чиновник — предходната година Гуинет посети Мексико, Бали, Лазурния бряг и Лас Вегас. Между летищата, тя привикнала да пътува единствено в първа класа, а в хотел с равнище на обслужване под пет звезди тя посетила за финален път, когато нейният брачен партньор бил още жив.



"Защо да заплащам за отмора в чужбина, в случай че можете да поискате това от любовника си? През миналата година съм прелетяла повече благи от Ричард Брансън ", споделя Гуинет.

"Един от любовниците ми ме помоли да разнообразя ваканцията му, която той прекарвал със брачната половинка си и децата си на остров Мартас-Винярд ", споделя още Гуинет. — Аз се настаних на няколко километра от техния хотел и той избяга от фамилията при мен за три дни, казвайки на жена си, че отива да лови риба.

А ето и част от описанията на конвой дамата, за това, което й се е случило през предходната година:



1. Пътешествие на яхта по Френската Ривиера. "Това се случи през юни, когато един ужасно богат бижутер с клиентела в Милано, Париж и Лондон ме помоли да се причисля към него в Лазурния бряг. Ние започнахме в Сен Тропе. Жена му към този момент не го задоволява в леглото, а той е просто неутолим: има приятелки във всяко пристанище! ".



2. Екскурзия до Лас Вегас. "Моят ухажор сполучливо влага в софтуерни започващи компании в Силиконовата котловина. Той живее със брачната половинка си в Лондон, само че прекарва доста време на западния бряг на Съединени американски щати. Прекарах уикенд дружно с него във Вегас. Настанихме се в най-хубавия хотел и не излязохме от казиното ".



3. В Бали с брокер. "Спонсорът на моя полет до Бали един път осъзна, че не желае да прекара остатъка от живота си като спи с една жена. " Аз станах една от тези, с който той въплъщаваше желанията си ".



4. Мексиканско странствуване. "Това беше последното ми пътешестване през 2017 година и евентуално най-хубавото. Настанихме се в Casa Malca, един от най-хубавите хотели в света. Този чиновник долетя в Мексико след едно пътешестване до Ню Йорк и ме взе с него. Той обича жена си, само че тя към този момент не се интересува от секса. Именно в такива моменти излизам на сцената! ".



СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР