Преди ден премиерът Бойко Борисов за пореден път се извини

...
Преди ден премиерът Бойко Борисов за пореден път се извини
Коментари Харесай

Валери Симеонов Хвърли Оставка!

Преди ден министър председателят Бойко Борисов за следващ път се извини на майките за казаното от Симеонов, само че разгласи, че оставката на вицепремиера сега не се разисква. Тя стои на дневен ред единствено при " Патриотичния фронт ".

Междувременно майките от самодейността " Системата ни убива " спорят дали митингът им да се влее в другите митинги. Стигна се и до разграничение на някои майки от уредниците в София поради фокусирането само върху оставката на Симеонов.

Оставката на Симеонов идва, откакто вицепремиерът назова майките " кресливи дами с сякаш заболели деца ".

Негодуванието потегли от негово изявление, че Законът за хората с увреждания е заченат в грях и майките на деца с увреждания са оказали напън, употребявайки децата си, с цел да реализиран материални цели.

" Тоя закон беше стартират като опит да се угоди на една група кресливи дами, които спекулираха с децата си, манипулираха обществото, изкарвайки на зной и на дъжд тези сякаш заболели деца без грам майчинско възприятие, грижа за тях. Просто ги използваха по най-безсъвестния метод като инструмент за реализиране на техните чисто материални цели. Затова споделям, че законопроектът е заченат в грях ", сподели на 16 октомври Симеонов в коментар на Закона за хората с увреждания.

Оставката на вицепремиера идва единствено ден, откакто неговият съпартиец Петър Петров, народен представител от НФСБ, в изявление за " Дарик " наля масло в огъня със заявката, че децата с увреждания трябвало да бъдат дадени в домове, с цел да могат майките им да работят.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР