Преди да стане актриса, Дженифър Гарнър израства в Западна Вирджиния

...
Преди да стане актриса, Дженифър Гарнър израства в Западна Вирджиния
Коментари Харесай

За кого скърби Дженифър Гарнър

Преди да стане актриса, Дженифър Гарнър израства в Западна Вирджиния дружно с майка си Патриша Ан Гарнър, татко си Уилям Джон Гарнър и двете си сестри - Мелиса и Сузана.
 Серафина Афлек изненада всички - дъщерята на Бен Афлек и Дженифър Гарнър, за която всички приказват
Защо всички приказват за 15-годишната щерка на Бен Афлек и Дженифър Гарнър

Интересен избор на прическа

Семейството им е сплотено и доказателство за това е поддръжката, която родителите на Дженифър са ѝ оказвали през годините. На 1 януари актрисата също сподели обичта си към тях, като означи годишнината от сватбата им с пост в Instagram, написа People.

" Честита 59-а годишнина на моите необикновено сладки и любящи родители. Благодаря ви, мамо и баща, че дадохте на сестрите ми и мен подобен сигурен, благополучен старт на живота ", гласи посланието на.

За страдание надалеч последният пост в профила ѝ в обществената мрежа надалеч не е по сходен щастлив мотив.

Актрисата е качила поредност от фотоси, най-вече от детството, на които е дружно с татко си Уилям. А от текста към тях излиза наяве, че той е умрял на 85-годишна възраст.

"... той живя здравословен, прелестен живот. Знам, че скръбта е неизбежна, чакайки зад непредвидени ъгли. Днес е ден за признателност. За метода, по който ни закачаше с палава усмивка и за метода, по който бе предан на ролята на постоянно търпеливия татко на девойки. Благодарни сме за неговата работна нравственос, водачество и религия ", написа  в памет на татко си.
 Бен Афлек и Дженифър Гарнър още веднъж дружно - какъв е мотивът този път
Бен Афлек е същински благополучен - само че с Дженифър Гарнър

Бивши съпрузи, само че не и някогашни родители

В поста си тя добавя, че дружно със сестрите ѝ ще продължат да помнят какъв брой прелестен е бил той и ще останат вечно признателни към " положителния и брилянтен човек, татко и дядо, който беше, както и любящото завещание, което остави след себе си. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР