Преди да обяви нахлуването в Украйна, руският президент Владимир Путин

...
Преди да обяви нахлуването в Украйна, руският президент Владимир Путин
Коментари Харесай

Руски блогър: Путин предложил на Макрон да даде изпражнения за анализ

Преди да разгласи нахлуването в Украйна, съветският президент Владимир Путин е унижавал онези западни водачи, които са се опитали да договарят с него да не започва война, в това число френския президент Еманюел Макрон. Това споделя съветският юрист и блогър Марк Фейгин в изявление за украинския уебсайт " Гордон ".

„ Оставиха Макрон, когато дойде... да върви по пистата от самолета. Не се приближиха до него с кола – добре, президентът на Франция, в последна сметка, един от водачите на Европа, той отиде (пеша) до своето " Внуково 5 " (терминала, на който в Москва нормално посрещат държавни делегации - б.р.). Посланикът го придружаваше, ходеха пеша през зимата. Преди войната. Да не приказваме за обстоятелството, че са му предложили да даде изпражнения, с цел да се срещне с Путин - за разбор на изпражненията. Той е споделил: " Не ", казва Фейгин.

Той прибавя, че стенограмата на телефонния диалог сред Путин и Макрон от 20 февруари 2022 година, която се появи по-късно във френските медии, е била предадена от Елисейския замък.

" Ясно е, че Макрон и неговата администрация са пуснали този материал преди изборите, с цел да покажат: " Не съчувствува на Путин. Вижте по какъв начин разговарях с него. " Аудиозаписът, който беше транскрибиран, беше хвърлен на печата под формата на стенограма. И той (Макрон - б.р.) го убеждава: " Слушай, недей, недей... изтегли войските. Нека приказвам с (президента на Съединени американски щати Джо) Байдън. ” – „ Не, ще играя хокей. ” – „ Какъв хокей? Предлагат ви да се срещнете с Байдън. Той е подготвен. Току-що приказвах с него “, продължава Фейгин.

Според него на 20 февруари, четири дни преди оповестяването на нахлуването в Украйна, Путин се е държал по този начин, като че ли е бил уверен, че до 1 март ще бъде на Крешчатик (централната улица на Киев - б.р.).

По думите на Фейгин Путин ще би трябвало да си заплати за арогантното си отношение към западните водачи.

" Те му отмъщават, те ще отмъстят... Никой нищо няма да му елементарни. Нито искането на изпражнения, нито ходенето пешком до " Внуково-5 " по ледената писта ".

При срещата си в Москва дни преди нахлуването на 24 февруари Путин и Макрон седяха в двата края на дълга няколко метра маса. На нея съветският водач посрещна и други задгранични водачи като немския канцлер Олаф Шолц и унгарския министър председател Виктор Орбан. Официалното пояснение на Кремъл беше, че това е мярка срещу вероятно заразяване на съветския президент с ковид.

Тогава френските медии писаха, че Макрон е отказал да бъде тестван за Коронавирус, преди да влезе в Кремъл, защото съветските управляващи не са се задоволили с неговия изработен във Франция PCR-тест.  Френските служби обясниха, че от съображения за национална сигурност президентът не дава кръвни проби в други страни, защото здравословното му положение е натурален обект на интерес за техните разузнавания. 
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР