Преди да издъхне от коварната болест на 21 юни, Диди

...
Преди да издъхне от коварната болест на 21 юни, Диди
Коментари Харесай

Рак уби голямата любов на Юксел Кадриев


Преди да издъхне от подлата болест на 21 юни, Диди се мъчила грубо към 3 месеца. Известната варненска хубавица бе изпратена два дни след неочакваната си кончина в бял затворен ковчег. Над 200 души се събраха в катедралния храм „ Успение Богородично”, с цел да си вземат последно довиждане с нея. Сред опечалените бяха всички носителки на купата „ Мис Варна”, защото през последните 13 години Диди бе част от екипа на стилния конкурс. Да изпратят приятелката си дойдоха актрисата Яна Маринова, тв продуцентът Стойчо Керев, шефката на фешън организация „ Вип Фешън Груп” Мира Матеева и куп имена от стилния отрасъл.

На погребението обаче изненадващо липсваше Юксел Кадриев, с който Диди имаше топла връзка в последните 3 години. Красивата русокоска постоянно бе засичана в компанията му и в столицата, и във Варна, а Кадриев бе забелязван измежду гостите на последните състезания за хубост „ Мис Варна”. „ Той е моят обичан мъж”, каваше на висок глас варненката.

Според мълвата, Кадриев бил вдлъбнат като възпитаник по варненката Диди и с нея изживял в действителност вълнуваща обич. Знойната русокоска бе собственичка на империя от 6 компании, множеството от които развиваха активност в областта на козметичните услуги и хубостта. Янкова сполучливо управляваше елитния център за хубост „ Експложън” в морската столица. Макар че Юксел бе с цели 7 лета по-млад от Диди, разликата във възрастта им въобще не го тормозила. Янкова била много поддържава жена и никой не й давал повече от 40 години.

За първи път папараците на „ Уикенд” спипаха влюбената двойка през септември 2014 година Тогава Юксел бе събрал погледите на клиентелата в лъскавото столично заведение „ Бесо”. Водещият влезе на разположение в ресторанта с Диди. Двамата се настаниха в сепаре навън и започнаха да засипват сервитьора с поръчки. Освен многочислените деликатеси, чевръстият келнер достави на ВИП клиентите си бутилка скъпо шампанско. Вместо да се смути от любопитните погледи на останалите клиенти, водещият направи тъкмо противоположното. Юксел самоуверено даряваше с милувки приятелката си, като на няколко пъти даже плъзна ръка по най-горната част на бедрото й.

Два месеца по-късно двамата още веднъж бяха видяни в същото заведение, само че този път в компанията на другарска двойка. През лятото на 2015 година Юксел бе уловен от фотографи да плакне очи на корнкурса „ Мис Варна”, на който Диди е хореограф, а Би Ти Ви бе медиен сътрудник. Новинарят бе на централна маса, от която правеше аматьорски видеоклипчета на участничките.

Според наш източник, предишното лято обаче на връзката им бил комплициран край. Диди и Юксел обяснявали, че са се разделили без скандал, като другари. Варненката обаче тогава показа с публицист от „ Уикенд”, че е огорчена от Кадриев, само че пожела да не публикуваме повода за разлъката, която посочи.

Диди Янкова си мислела, че е в цветущо здраве и самоуверено чертаела амбиициозни планове. С типичния си обсег възнамерявала да отвори и туристическа организация за първокласни пътувания и дори възнамерявала екзотична почивка до Никарагуа и Виетнам. В началото на февруари обаче инцидентно й прилошало. Мислела, че има грип и отишла на обзор. Лекарите били шокирани – оказало се, че е болна от рак, освен това във заключителен етап. Веднага я сложили на лекуване. Оказало се, че е прекомерно късно. Ракът я довършил за към 3 месеца.

„ Направо се унищожи, благата. Стопи се. Бореше се до последно, само че на вятъра – най-после тежеше 37 кг, нямаше сили даже да плаче. Отиде си без време”, безутешна е нейна близка другарка. Тя е озадачена за какво Юксел Кадриев не е намерил сили да я изпрати по пътя й.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР