Преди да изберете хотел за вашето любимо семейно бягство от

...
Преди да изберете хотел за вашето любимо семейно бягство от
Коментари Харесай

Прекрасна семейна почивка в планината

Преди да изберете хотел за вашето обичано фамилно бягство от градския стрес, има няколко характерности, които да търсите, с цел да сте сигурни, че избирате вярното място, на което цялото семейство да има пространството и удобствата, които ще разрешат на всеки да се наслаждения на отлично прекарано време с тези, които най-вече обича.

По това време на годината, изключително приветлива за хората е планината – не доста натоварено с туристи, кристално чист въздух и чудесни предложения от положителните хотели. Остава единствено да изберем най-хубавото място за цялото семейство.

Нека се отправим към красивия Пирин, на който зимата към момента е оставила лекия си отпечатък, който придава още повече хубост на планинските скатове. Не може човек да спре да им се любува. В подножието на тази хубост е Банско - курорт с доста благоприятни условия за отдих и занимания, които сигурно ще Ви харесат. Тънкостта да бъдеш желано място, което да връща гостите си още веднъж и още веднъж, се крие в дребните елементи. Да посрещнеш госта си като другар, да му предложиш незаменими СПА изкушения и несравними улеснения, както и да го нахраниш добре. И тъкмо тези три детайла ни доведоха до обичания Гранд Хотел Банско. Нашият хазаин, постоянно подготвен да предложи най-хубавото.



Красивият комплекс от фамилията на, Гранд Хотел Банско е ситуиран напълно при започване на град Банско, само че откриващ пред своите посетители „ панорама за милиони “ към величествените върхове на Пирин планина.

Хотелът е отличен вид за семейство с деца. Още с влизането,прави усещане просторът и светлината, които предлага Лобито. Елегантно и стилно подредено - отлично място за чаша ароматно кафе или просто прелестен диалог.

Характерен жанр и отличен усет вършат усещане, още щом прекрачите прага на хотела! Именно това е линията, която следва Гранд Хотел Банско в поддържането на своята визия. С времето те се постановат като място с чудесно All Inclusive предложение за своите посетители. А когато приказваме за добра храна, не може да не отбележим, че това е едно от най-важните неща, които търсим, изключително, когато плануваме отмора с цялото семейство. Вкусната храна в хотела, показана по необикновен метод, освен впечатлява гостите, само че и слага високо летвата, във връзка с качество и многообразие на All Inclusive, освен в района, а и въобще в страната.



И откакто оценихме храната, ще насочим вниманието си към Спа зоните – царството на релакса. И незабавно бързаме да споменем, че тук, децата не са „ persona non grata ”, а тъкмо противоположното. За тях е очакван специфичен детски басейн, чиято дълбочина е съобразена с детския растеж. Възможностите за отмора, на които може да се насладите и то без да се постанова да напускате територията на хотела са извънредно разнородни. Множество спа зони и процедури за цялото семейство са толкоз привлекателни, че даже и прищевките на времето, по това време на годината не биха били причина за неприятно въодушевление.

Когато приказваме за въодушевление, не можем да не прибавим и удоволствието от избор измежду добре подбрани питиета и комфортно ситуирани в креслата на елегантния Lounge Bar. Чудесно време, за шерване на приятни вечери, до момента в който децата са щастливи на „ ръка разстояние “ в комфортния и пъстър детски център.



Сега е времето, на естетика сред сезоните. Период, който притегля феновете на зимата и тези, които избират безкрайните разходки измежду природата. И в двата случая ще останете удовлетворени. А нашето изрично предложение за хазаин е Гранд Хотел Банско.

Колкото до планината... тя постоянно е подготвена да Ви очарова, с доста хубост, великолепие, чист въздух и благоприятни условия за отмора. Не забравяйте да вземете и децата!

Не забравяйте да вземете и децата! Няма нищо по-хубаво от щастливи деца и спокойни родители. Споделените фамилни моменти са скъпи!

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР