Преди четири години Адам Абусала води кампания за Джо Байдън,

...
Преди четири години Адам Абусала води кампания за Джо Байдън,
Коментари Харесай

В Мичиган гневът от позицията на Байдън за войната между Израел и Хамас може да му струва гласове: „Ние ще мълчим през ноември 2024 г.“

Преди четири години Адам Абусала води акция за Джо Байдън, призовавайки съседите си да най-вече арабско-американски Диърборн, Мичиган, да гласоподава против Доналд Тръмп. Днес терзанията на 23-годишния юноша по отношение на президента Байдън са обезпокоителен звънец за демократите.

Тъй като администрацията продължава да стои зад смъртоносните офанзиви на Израел против Газа, Абусалах споделя, че той и неговата общественост към този момент не могат да поддържат президента поради непоколебимата му поддръжка за Израел.

„ Ако трябваше попитайте ме преди два месеца, в случай че щях да гласоподавам за Джо Байдън, да, щях да си хвана носа и да гласоподавам за него “, сподели Абусала.

Терористите на Хамас започнаха брутална офанзива против Израел на 7 октомври, убивайки 1200 души, най-вече цивилни, а Израел отвърна с опустошителни набези против Ивицата Газа. Министерството на здравеопазването в следената от Хамас Ивица Газа споделя, че общият брой на починалите там от началото на войната е надхвърлил 15 200.

Абусала пред...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР