Преди часове редица световни медии разпространиха новината, че Дженифър Лопес

...
Преди часове редица световни медии разпространиха новината, че Дженифър Лопес
Коментари Харесай

Светът полудя! Всички мислят, че Дженифър Лопес и Бен Афлек са сгодени, ето причината

Преди часове редица международни медии разпространиха новината, че Дженифър Лопес и Бен Афлек са сгодени. Преди да подскочите от екстаз, дано поясним – публично удостоверение за това от звездната двойка няма, само че има няколко съществени аргументи да считаме, че в този слух има нещо правилно.

Джей Ло разгласява в формалния си профил в Instagram видео със особено послание към почитателите си:

Случи ми се нещо огромно и вълнуващо. Ако не сте в тесния ми кръг от близки и другари, би трябвало да посетите уеб страницата ми, с цел да разберете. Там споделям по-лични неща, свръзани с мен.

Непосредствено след публикуването му в интернет пространството бяха публикувани фотоси на голям пръстен, който краси ръката на Дженифър Лопес.

Камъкът е толкоз огромен, че певицата мъчно би могла да го скрие както от погледа на папраците, по този начин и от любознанието на феновете на Бенифър:

И въпреки всичко, в случай че всичко това е нечиста сделка, а годежът занапред ще се състои, тези, които чакат нещо огромно и демонстративно, най-вероятно ще се разочароват.

Споделяйки, че "обича обществените прояви на романтика " в радиопредаването Heart FM, Лопес не се интересува от това Афлек да трансформира възможния им годеж в събитие, на което всички да станат очевидци. "Не знам дали бих се радвала на предложение за брак, мисля, че това е по-интимно нещо сред двама души, само че нямам проблем с обществените прояви на обич ", разкрива тя.

Джей Ло назовава предлагането за брак "интимно, свещено нещо ", тя желае огромният миг да е единствено за тях двамата и за никой различен.
 Дженифър Лопес и Бен Афлек през годините  Дженифър Лопес и Бен Афлек през годините  Дженифър Лопес и Бен Афлек през годините  Дженифър Лопес и Бен Афлек през годините
Нека към всичко това прибавим, че двойката безспорно научи доста първия път, когато връзката им провокира медийна тресчица, а розовият годежен пръстен се трансформира в най-горещата наклонност в сватбената промишленост. А с общо пет деца те би трябвало да се уверят, че всички са подготвени да слеят фамилиите си.

Е, с годежен пръстен или без, пред камерите или надалеч от прожекторите, ние продължаваме да ги обичаме и им желаем тонове обич и съгласие!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР