Преди броени дни започна световното турне на Лара Фабиан, включващо

...
Преди броени дни започна световното турне на Лара Фабиан, включващо
Коментари Харесай

След най-големите градове в САЩ и Русия Лара Фабиан ще пее и в София

Преди броени дни стартира международното турне на Лара Фабиан, включващо над 40 страни. То носи името на последния албум на певицата -  " Camouflage ".

Премиерата му беше дадена в Маями с доста персонално и запаметяващо се шоу, последвано от Ню Йорк, Вашингтон, Чикаго, Лос Анджелис, Москва и София.

Българската аудитория ще чуе онлайн най-новия албум на Фабиан, както и най-големи ѝ шлагери в зала 1 на НДК на 27 март.

„ Турнето е отдадено на новия ми албум, в който представям себе си и музиката си по един друг метод. " Camouflage " се трансформира в обичания ми албум. Много е друг, пъстър и съвременен, също като шоуто, което ще ви показва напълно скоро в България. Ще чуете песни с електронно звучене, типичен принадлежности, електро поп с вокали, както и най-популярните ми песни на френски. “, споделя Lara Fabian дни преди концерта ѝ в София.

Ограничено количество билети за концерта към момента може да намерите в касите на OMV, EASYPAY, EPAYGO.BG, EVENTIM.BG и билетен център НДК на цени от 59 до 159 лв.. Всеки, закупил билет, ще получи албума  " Camouflage " малко преди концерта на 27 март персонално от екипа на певицата. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР