Преди броени дни се проведе „Знаменитост на България 2018“. На

...
Преди броени дни се проведе „Знаменитост на България 2018“. На
Коментари Харесай

Коафьор с приз от ,,Знаменитост на България“

Преди броени дни се организира „ Знаменитост на България 2018 “. На церемонията в столичния Клуб Планет бяха отличени най-заслужените и обичани български звезди в разнообразни категории.

В категория „ Коафьор “ статуетката сграбчи Минко Петров. Обявяването на името му не изненада никого, тъй като Минко е най-хубавият ни фризьор сега и е прочут освен в България, само че и в чужбина. Благодарение на естествения си гений и усърдната си работа, той получава наградата,,Знаменитост на България”. Печели доста надпревари по фризьорство. От 2007 до 2014 година Минко е механически шеф на световноизвестната американска козметична компания Ревлон. В момента е изобретателен шеф на Naya Hair в Лондон. Освен това провежда лични ревюта на прически и организира курсове по фризьорство. А в сърцето на София се намира едно необикновено място –„ AMA Blow Dry Bar”, където топкоафьорът предлага бутикови фризьорски услуги.

С всичко това Минко Петров несъмнено е заслужил премията си за фризьор на годината. Още повече, че е правил косите освен на най-известните българи, само че и на холивудски звезди като Хю Грант, Мерил Стрийп, Адел, Оливия Уайлд, Дан Картър, Ники Минаж и доста други. Ние честитим премията на Минко Петров и му желаем още повече триумфи в професионален проект!
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР