Преди броени дни родният шоубизнес бе разтърсен от поредната война.

...
Преди броени дни родният шоубизнес бе разтърсен от поредната война.
Коментари Харесай

Соня Васи във война с братя Аргирови


Преди броени дни родният шоубизнес бе разтресен от следващата война.

 

Този път ударът пристигна от Съединени американски щати, а под прицел са известните близнаци – Благовест и Светослав Аргирови. Нападението пристигна от някогашната им към този момент другарка Соня Васи, която ги упрекна, че са напълнили цели 8 страници в биографичната си книга с неистини за нея.

 



Соня Васи бе безапелационна, че завършва каквито и да било връзки с тях и даже ги дефинира като „ лицемери “.

Пред изданието „ Филтър “ тя декларира изрично, че всичко написано от близнаците в книгата им по неин адрес, е откровена неистина.

 

Освен безспорните (според нея) неистини, че е била тяхна прислужница и е спала с мъже, които съгласно нея в никакъв случай не са припарвали до леглото й, те пишат откровени неистини и за починалия й към този момент татко, което е преляло чашата й на самообладание.

Обидена им е и за изказванието, че не е имала триумф в Щатите. Тя се пита, в случай че не беше съумяла дали щяха да й посветят цели 8 страници от книгата си.

 

Каквото и да приказват за нея, Соня Васи остава първата българка, снимала се за мъжката библия „ Плейбой “ и дала изявление за Лари Кинг.

Според изказванието на близнаците, преди години тя е нахлула в дома им с молбата да я приберат, единствено с цел да е покрай тях.

 



Припомняме, че още преди близо десетилетие Васи описа, че е спала и с двамата братя. Влюбила се в тях, когато била едвам на 12 години. Тъй като не ги различавала й било мъчно да дефинира тъкмо по кого от двамата си пада. На 14 години се появила на прага им. Първо била гадже на Благовест, а по-късно и на Светослав.

 

Когато пътували по турнета й оставяли мизерна сума пари, с която да претърпява. Квартирата, в която живеели близнаците и Соня Васи, била толкоз мизерна, че даже нямала баня, къпели се у съседката. Когато свършела парите Васи още веднъж тичала при съседката, само че този път, с цел да се нахрани.

 

На 18 години най-сетне пристигнала на себе си и решила да постави завършек на креватните истории с близнаците и да се изнесе от квартирата им.

Соня твърди, че категорично помолила двамата да не я загатват в биографичната си книга, защото е човек на сегашното и бъдещето, а не на предишното. Въпреки обещанието им обаче, резултатът е налице.

Източник: Уикенд
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР