Преди броени часове мажоритарният собственик Наско Сираков взе решение на

...
Преди броени часове мажоритарният собственик Наско Сираков взе решение на
Коментари Харесай

Ето думите, с които Сираков освободи Ивков от Левски и отговорът на юриста

Преди броени часове мажоритарният притежател Наско Сираков взе решение на Общото заседание на акционерите на Левски да предложи по-нисък пост на Ивайло Ивков в клуба, а изпълнителният шеф отхвърли това и ще бъде освободен от тази си служба.

Срещата мина с огромно напрежение, а стана ясно и какво се е случило, до момента в който двамата са говорили пред акционерите тъкмо за тази обстановка.

„ Ако има разлики, аз съм споделил. На който не му харесва политиката на Левски, си потегля. На този стадий само, което мога да ви кажа е, че ще направя финален компромис в името на Левски. От другата седмица Ивков няма да е изпълнителен шеф, само че ще му бъде препоръчан различен пост в клуба “, сподели Сираков по време на Общото заседание на акционерите на „ Герена “.

Отговорът на Ивков беше следният: „ Отказвам ви предлагането, несъмнено. Много съм ви признателен, искам триумф. Ще остане до тогава, докато би трябвало да се свърши работа и си потеглям в деня, в който бъда отписан от Търговския указател, защото съм единствен представляващ. Не съм се кланял във честност нито във вас, нито в който и да било. Аз пристигнах тук с задача да спасим дружно Левски. Бяхме на път да успеем, там са огромните ни разлики, беше ни попречено. Без непознати вложители, без европейски шампионати клубът можеше да е с изплатена главница към Национална агенция за приходите и да има мощен и конвертируем тим. Това, което ми оферирате, е насмешка. Явно, не знам, съм ви дал мотив, че съм човек без чест и достолепие. Не знам за какво. Това е все едно на Мъри Стоилов да му предложите да стане помощник-треньор “, разяснява пък Ивайло Ивков.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР