Преди близо месец, Дивна прие да пее благотворително в подкрепа

...
Преди близо месец, Дивна прие да пее благотворително в подкрепа
Коментари Харесай

Дивна се завърна с песен, посветена на Кристин

Преди близо месец, Дивна одобри да пее благотворително в поддръжка на тежко заболели учители в родния си град Русе. С тази си постъпка и обещанието, че “нещата ще се оправят “, почитателите на певицата се обнадеждиха, че тя още веднъж ще се завърне на сцената.

21-годишната изпълнителка се бори близо 8 месеца с депресията, в която изпадна откакто аргументи злополука, в която пострада приятелката й Кристин Илиева. Моделът няколко пъти до в този момент е признала, че възстановителният й развой е най-голямото предизвикателство в живота й, само че не се сърди на Дивна.

Точно 9 месеца след злополуката, Дивна реши да проговори за първи път в предаването на Мон дьо. Певицата показа персоналната си изповед в профила си в Фейсбук и към нея добави:

“Знам, че доста време ме нямаше. Но знаех, че би трябвало да мина през всеки стадий на страданието, с цел да бъда по-силна, по-добра и да мога още веднъж да бъда потребна. Благодаря на всеки от вас, който беше с мен в мислите си. Благодаря и на всеки, който ме осъди. Нямаше да съумея да се изправя в случай че всяко късче от пъзела не беше такова, каквото е. Сега обаче съм на място, в което съм подготвена да опиша и да мога да погледна напред.”

И единствено ден по-късно, Дивна пусна новата си ария “Всичко/нищо”, която стартира с черен екран на който написа “На Кристин”. Малко по-късно, певицата се обърна към почитателите си:

“Вълната от обич и поддръжка, с която ме заливате от през вчерашния ден насам е толква мощна и зареждаща… Не знам дали я заслужавам, само че едно знам сигурно – всички имаме своите персонални битки. Водим ги през целия си живот. Но вярата е светлината и в най-непрогледния мрак. А любовта и смирението са методът да преминем през него. Благодаря ви с цялото си сърце.”

Видеото можете да гледате ТУК!
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР