Преди близо година се състоя премиерата на Warhammer 40,000: Darktide,

...
Преди близо година се състоя премиерата на Warhammer 40,000: Darktide,
Коментари Харесай

Warhammer 40 000: Darktide получава огромно обновление

Преди близо година се състоя премиерата на Warhammer 40,000: Darktide, следващото диво премеждие от вселената на Warhammer 40K. Първите седмици обаче бяха белязани от сериозна довършителна работа по играта от страна на Fatshark. Подобно на толкоз доста други видеоигри през днешния ден, и Warhammer 40,000: Darktide

излезе в едно несъвършено в техническо отношение положение. Но с времето основателите на играта се постараха да оправят кашата и през днешния ден Darktide се радва на един здравословен интерес. В навечерието на първата година от появяването на Warhammer 40,000: Darktide, Fatshark анонсираха появяването на специфичното обновяване The Traitor Curse. То ще е толкоз огромно, че ще излезе в две обособени елементи. Първата част от това гратис обновяване излиза по-късно този месец, а втората ще се появи към коледните празници, дават обещание Fatshark.

Това, което може да чакат феновете на играта в първата част на The Traitor Curse са разнообразни оптимизации и фиксове, само че също по този начин и наличие. То ще включва напълно нова зона и задача, чието деяние ще се развива в рамките на Карнивал. Заедно с това идва и сериозна преправка на техническото дърво на гениите за Veteran. Що се отнася до зона HABZONE HL70-04 или Карнивал, то описанието ѝ звучи много примамливо.

„ Работата ни по Карнивал стартира с търсенето на въодушевление и предистория, която е друга от това, което към този момент сте виждали в Darktide. В същото време се опитваме да останем правилни на Warhammer 40 000 и искахме да ви покажем нещо, което очаквате да намерите в даркфентъзи света на Града-рояк. Какво би станало, в случай че комбинираме образното ентусиазъм от викториански Лондон и неговите митове с тези от Дълбокия кошер? “, изяснява Фредрик Грапенспар в обособена обява, отдадена на Карнивал.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР