Преди 26 години на автобусната спирка пред Полиграфическия комбинат на

...
Преди 26 години на автобусната спирка пред Полиграфическия комбинат на
Коментари Харесай

Слави Ангелов: Правосъдието ни е скопено, а домашни любимци в скъпи коли мачкат хора!

" Преди 26 години на автобусната спирка пред Полиграфическия комбинат на бул. “Цариградско шосе” в София ми се случи доста рискова среща с човек като несполучливия футболист, само че сполучлив пътен палач Георги Семерджиев. На негово място на кормилото стоеше жена, изпила литър вино и засилила се с колата си надолу към Орлов мост по булеварда. Точно там на спирката ние се опитвахме да хванем такси. Когато тя ни връхлетя със скорост от към 80 км в час съгласно техническата експертиза по делото ", показа своите мемоари Слави Ангелов, които са свързани с случая, случил се преди два дни, в който починаха две дами.

" Има хора, които могат да опишат от първо лице за конфликта. Но аз не съм от тях. Аз съм летял във въздуха към 10-12 метра от булеварда към локалното платно. Мислех си, че излизането от обувките при конфликт, е смешка от анимациите. Но се оказа, че в живота кинетичната сила прави тъкмо това, когато видях фотоси от мястото на удара, при който бяха останали на място единствено обувките ми ", добавя журналистът, употребявайки персоналния си профил във Facebook.

" Не знам дали знаете какво е да те удари кола с 80 км в час? Как се чупят най-здравите кости в организма и кои оцеляват? Аз персонално от този удар се лекувах повече от 18 месеца - с външен фиксатор — знаете ли какъв брой извънредно е това, в гипс — с облекчение, без гипс — с безрезултатна вяра, че всичко се трансформира... Лекуваха ме всички травматолози от Пирогов, които са ми другари и до през днешния ден ", споделя още с горест той.

" Защо описвам всичко това — тъй като такива като Семерджиев с мощен коктейл от дрога и нашето момичето с виното, постоянно ще ги има — моята преживелица е от 1996 година, новата със Семерджиев е от 2022. В тези 26 години нищо не се е трансформирало и по-неприятното е — наподобява, че нищо в никакъв случай няма да се промени. По-важно през днешния ден е кого ще приютим комфортно като началник на антикорупционната комисия, откакто се е провалил тотално в Министерство на вътрешните работи, в сравнение с кой ще постанова естествен ред в страната. Излежда, че все едно няма Министерство на вътрешните работи, няма никакъв почит към нормалността и разпоредбите ", съобщи Ангелов.

" Всяка седмица в София “домашни любимци” в скъпи коли мачкат хора на пешеходни пътеки. Депутатите в Народното събрание тъй като са немощно глупави единствено подвигат санкциите, само че никой не намира механизъм по какъв начин те да се събират дейно, с цел да те заболи и повече да не нарушаваш.

Какво да ви кажа, скопено беше правораздаването ни през 1996 година, скопено е правораздаването ни и през днешния ден... ", приключва Слави Ангелов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР