Преди 2013 г. държавните лотарии контролираха всички спортни залагания в

...
Преди 2013 г. държавните лотарии контролираха всички спортни залагания в
Коментари Харесай

Легално ли е да залагате онлайн на спорт в България

Преди 2013 година държавните лотарии направляваха всички спортни залагания в България. Българската комисия по хазарта стартира да издава лицензи на уеб сайтове за онлайн спортни залагания през 2013 година, откакто бяха признати нови закони. Понастоящем онлайн спортните залагания са бързо разрастващ се бранш на българския онлайн хазартен пазар. Броят на онлайн букмейкърите непрестанно се усилва, защото българските комарджии се възползват от разширените си благоприятни условия за залагане.

Законната възраст за присъединяване в
хазартни игри в тази страна е 18 години и лицензираните уеб сайтове за залагания прецизно съблюдават този правилник. Те би трябвало да се погрижат да потвърдят самоличността и възрастта на всеки, който прави залог при тях. Всички аспекти на хазартните интервенции се следят от близко от Комисията по хазарта.

Разбира се, в случай че решите да залагате в офшорни (чуждестранни и международни) уеб сайтове за
залагания, комисията по хазарта не може да Ви следи. Въпреки че множеството от тези уеб страници имат строги правила за достъп, българите, които избират да играят в небългарски домейни, не подлежат на никакви наказания.

Най-добрите безвъзмездни
залози и бонуси за спортни залози за български играчи
Възможностите за българските играчи във връзка с
бонусите и безплатните залози са многочислени. Както коефициентите за Трета лига, по този начин могат да бъдат открити и тези за Втора лига. Каквато и дивизия да изберете да разгледате, футболните коефициенти постоянно са конкурентни. Един спомагателен бонус или промоция прави тези коефициенти още по-конкурентни.

Спортните
букмейкъри в България нормално оферират строго регламентирани бонуси, с ясни условия за минимални коефициенти, транспарантни условия за залагане и настоящи правила за споразумяване на квалифицирани залози. Може би си коства да сравните тези благоприятни условия, тъй като интернационалните уеб страници може да имат по-облекчени условия.

Ако желаете да се възползвате от най-хубавите предложения за презареждане с ранно погашение от водещите
букмейкъри в, разгледайте нашите задълбочени управления, които могат да обяснят в детайли ранните изплащания. Като опция можете да намерите всички тях в българските букмейкъри, в случай че се интересувате от бонуси за добре пристигнали, безвъзмездни залози без нужда от депозит, неповторими еднократни събития или даже инцидентни бонуси за преданост.

Тези промоции са единствено върхът на айсберга. Списъкът с фантастични
бонуси и безвъзмездни залози, които са разполагаем на залагащите в България, е безконечен. Разгледайте обширните раздели за промоции, с цел да откриете най-хубавите букмейкъри в България, които възнаграждават българските си клиенти с невероятни бонуси.

Най-добрите способи за депозити и тегления в българските
букмейкъри
От това дали българските
букмейкъри са оторизирани в страната или в чужбина, сходно на огромните интернационалните уеб сайтове, които оферират и казино игри, зависят типовете банкови варианти, които можете да намерите там.

Повечето реномирани
букмейкъри и уеб сайтове за залагания разрешават депозити в български лв. и имат тавани за депозити, които Ви разрешават да играете рационално. В множеството случаи депозитите са безвъзмездни и незабавни. Тегленето от електронни портфейли може да отнеме няколко часа, до момента в който това от банкови преводи може да отнеме няколко дни. От мястото, където играете, зависи дали има някакви спомагателни такси, само че като цяло няма такива. Различните уеб сайтове имат разнообразни предели за изтегляне на пари.

Освен това можете да депозирате посредством PayPal, банкови преводи, VISA, MasterCard, Paysafecard, Skrill, Neteller, EcoPayz и даже Paysafecard.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР