Преди 11 години той се обяви за борец срещу корупцията

...
Преди 11 години той се обяви за борец срещу корупцията
Коментари Харесай

ARD: Борисов с огромно его срещу критиката

Преди 11 години той се разгласи за герой против корупцията и бедността, само че от този момент българският министър председател не е постигнал доста в тази посока. Натискът на улицата върху професионалния пожарникар нараства, написа в собствен материал ARD, представена от БГНЕС.
обича да пътува и да пуска лайфове във Фейсбук. В средата на август българският министър председател инспектираше автомагистралата, която в миналото би трябвало да свърже столицата София с Белград. Както нормално, той стопира и си приказва със строителните служащи: „ Добър ден. Какво вършиме? ”, пита Борисов.
„ Асфалтираме ”, гласи отговорът.
Посланието е ясно. Този човек ръководи освен автомобил, само че и страната, мигрантите, пандемията, финансовата рецесия, икономическата рецесия – всичко е под надзор, приказва като на лекции Борисов. Протестите са част от демокрацията, продължава той, само че счита, че блокирането на кръстовища не е добра концепция.
„ Моля ви да протестирате по всички способи, които смятате за верни ”, обръща се главата на държавното управление към жителите.
„ Ако желаете, може да хвърляте, яйца, домати, кебапчета, развалени зеленчуци, агнешки главички и пилешки бутчета. Можете да вършиме, каквото поискате. Но да освободите кръстовищата, с цел да могат хората да работят и живеят обикновено ”, цитира организацията премиера.
Обвинения в корупция и липса на правораздаване
От началото на юли критици в цялата страна приканват за предварителни избори и оставка на държавното управление на Борисов, чиято партия ГЕРБ ръководи дружно с десните „ Обединени патриоти ”.
Опонентите на държавното управление го подлагат на критика поради корупцията и неналичието на наказателно гонене от страна на правораздаването. Съдебната система е считана за благонадежден съдружник на корумпирани политици и предприемачи, заради което протестиращите упорстват и за оставката на основния прокурор.
Междувременно във Facebook Борисов още веднъж надзирава строителните действия: „ По новите или по старите пътища се движиш? ”, осведоми се той и на изпроводяк пожелава: „ Бъди здрав! ”.
През 2009 година за първи път отпред на правителстото
61-годишният Борисов може да наподобява неуместно, само че здравенякът има извънреден усет към властта. Пожарникар по обучение, по времето на комунизма той заема разнообразни длъжности във вътрешното министерство и също така е охранявал някогашния държавен началник.
След измененията Борисов основава частна охранителна компания, а през 2005 година става кмет на София. През 2006 година основава днешната ръководеща партия ГЕРБ и през 2009 година за първи път става министър-председател. Тогава той разгласи задачите си по следния метод:
„ Да възстановя доверието на Брюксел към България. Да извадя България от черните описи и отчети като най-корумпираната и най-бедната страна. Да се оправя с престъпността и корупцията. ”
Борисов ръководи към този момент 11 години с малко спиране. Според отчетите на „ Transparency International ”, България е най-корумпираната страна в Европейски Съюз, а по независимост на словото е на последно място измежду страните от Европейски Съюз.
 Идва ли краят на шоуто на Бойко Борисов? Идва ли краят на шоуто на Бойко Борисов?
Управлението на Бойко Борисов е изправено пред огромно тестване през днешния ден, когато в България се организират всеобщи митинги на фона на корупци...
Средната заплата в България е 400 евро на месец, а минималната пенсия е едвам към 160 евро.
Силно его
беше дълги години заместник-председател на партията и най-довереният човек на Борисов. Той го познава, както никой различен:
„ Егото му е толкоз мощно, че никой, с изключение на него, не може да бъде отпред. Това се вижда ясно от всички. Хората приказват между тях за това, само че от боязън не смеят да кажат истината за нещата, които се случват. На Борисов му липсва противоположна връзка с партийните структури. ”
Цветанов прави оценка трите мандата на Борисов друго. След 2014 година той искаше да остане на власт непременно и действаше като национал-популист. Борисов съобщи евроатлантическите правила, залегнали в държавната стратегия, и се обкръжи с хора, които споделяха „ Да ” на всичко, твърди Цветанов. А предлагането на Борисов за смяна на Конституцията е единствено опит за печелене на време.
 Г-н Борисов, границата остана толкоз обратно, че не се вижда Г-н Борисов, границата остана толкоз обратно, че не се вижда
Докато цяла заран се занимавам с отразяване на едни от най-ярките митинги против което и да е ръководство в България, се сетих за един...
Опонентите на държавното управление са млади, образовани, демократично настроени и се употребяват с поддръжката на Цветанов: „ Обществото желае в този момент правосъдна промяна, медийна бистрота и битка против корупцията, която е от решаващо значение за всички, изключително за стопанската система. ”
Фактът, че тъкмо Цветанов подлага на критика корупцията, е чудноват. Той носи отговорност години наред, а през 2019 година дружно с няколко министри на ГЕРБ беше заплетен в корупционен скандал. Те закупиха първокласни жилища в София на цени доста под действителната им стойност.
Тогава Цветанов отстъпи от управителните постове в партията и напусна ГЕРБ, само че се припозна като жертва на акция. С новата си партия „ Републиканци за България ” обвързваният със кавги Цветанов счита да завоюва разочарованите гласоподаватели на ГЕРБ.
Стресиращи фотоси и срамни записи
Що се отнася до Борисов, съперниците на държавното управление от дълго време се нервират от неговото държание. Във изтекли записи той заплаши български евродепутат, а фотоси го демонстрираха по какъв начин спи с револвер и пачки с банкноти от 500 евро.
 Докато пред Народното събрание има пердах, Борисов приказва за газ (ВИДЕО) Докато пред Народното събрание има пердах, Борисов приказва за газ (ВИДЕО)
Докато напрежението пред новата постройка на Народното събрание пораства и конфликтите сред полиция и протестиращи стават спорадични, само че настояваният...
В края на юни запис на телефонен диалог сред премиера и някогашния министър на стопанската система стана обществено притежание. Борисов приказва в него за българския:
„ Сега би трябвало да завършвам, ще вечерям с Урсула ( – ръководител на ЕК). Трябва да му се подиграваме и да създадем по този начин, че да наподобява комичен. ”
Борисов дори твърдеше пред публицисти, че Радев го преследва с дрон, като имитираше звука от него:
„ Президентът Радев си разрешава да пуска след мен дрон и да ме снима. Постоянно. И когато кажа на защитата да смъкват дрона, те го осведомят и той си го прибира. ”
Днес българският парламент се събира за първи път след лятната почивка, а съперниците на Борисов още веднъж стачкуват против него.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР