Предаването „Семейни войни” с Цветомир Иванов отпада от програмата на

...
Предаването „Семейни войни” с Цветомир Иванов отпада от програмата на
Коментари Харесай

Цецо от Семейни войни слиза от екран

Предаването „ Семейни войни” с Цветомир Иванов отпада от програмата на Нова тв от есента. На негово място ще изгрее новото телевизионно съревнование – „ Голямото гонене “, научи Lupa.bg. Както писахме, Ники Кънчев се завръща на екран с новата тв игра.

Предаването ще се излъчва всеки работен ден от 18 часа. В същия часови пояс в конкурентната Би Ти Ви върви „ Стани богат”, което водеше Ники Кънчев, само че в този момент негов водещ е артистът Михаил Билалов и по този начин двамата ще влязат в преден конфликт.



„ Голямото гонене “ е един от най-успешните сега телевизионни формати. Това е ново потомство игра, която се излъчва в 19 страни. „ В него няма да бъда самичък и сега диря и поканвам А тима на знаещите в България. Това ще са хора, които ще играят против участниците. Аз ще съм в позицията на модератор и ще съм по-скоро от страната на играчите, а тези „ преследвачи “ ще се опитат да ги заловен, да ги надиграят и да им вземат парите. Всичко това ще се случва пред очите на феновете и ще е доста забавно. В началото „ играчите “ играят за себе си, след което дават отговор на въпроси като тим и в края има едно финално гонене “, съобщи Кънчев.

Сумата, която може да бъде извоювана в „ Голямото гонене “, е неограничена и зависи само и единствено от знанията на играчите и тяхната храброст да поемат опасности. Няма ограничавания за парите, които се печелят – може да са 100 000, 200 000. Сделката се подписва на място пред екрана. Но е допустимо и „ преследвачът “ да „ хване “ участниците и те да изгубят извоюваното.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР