Предаването на ТОПСПОРТ и - Топ прогнози, по традиция ще

...
Предаването на ТОПСПОРТ и - Топ прогнози, по традиция ще
Коментари Харесай

Георги Велинов гост в предаването Топ прогнози

Предаването на ТОПСПОРТ и - " Топ прогнози " , по традиция ще направи последния ден от работната седмица още по-позитивен за вас, нашите правилни фенове. Този петък наш посетител е легендата на ЦСКА Георги Велинов .

Пред водещия Виктор Вутов някогашният вратар приказва за книгата си " Моята история ", както и по всички настоящи тематики, свързани с " алените ".

След него в студиото беше сътрудника от gol.bg Веселин Коларов . Той даде експертните си прогнози за петте дербита в Европа.

Ето дуелите, които попаднаха в програмата на " Топ прогнози " (Коефициентите са на нашия сътрудник ):

 Стефан Яръмов в
Стефан Яръмов в " Топ прогнози ": Пренебрегнах тези, които не обичат Гриша Ганчев... Футболът е тирания, само че би трябвало да има и морал!

Своите догатки за петте най-интересни срещи от Европа даде Никола Дърпатов

Припомняме, че предаването е на запис, а коефициентите са настоящи към 13 януари (сряда). Дали и по какъв начин са се трансформирали, може да видите

Партньорите ни от оферират месец на спортното многообразие през януари! Ще имате изключителната опция да избирате от редица специфични оферти, свързани с разнообразни спортове. Волейбол, футбол, зимни спортове, хандбал и баскетбол, ще донесат спомагателни бонуси и благоприятни условия за потребителите на платформата.
 Снимка 512723
Източник:

Гледайте 24-ия епизод на " Топ прогнози " ! Утре - единствено в ТОПСПОРТ и

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР