Предаването БНТ на 60 получи поредно признание - наградата Златно

...
Предаването БНТ на 60 получи поредно признание - наградата Златно
Коментари Харесай

БНТ на 60 взе Златно перо за принос към изкуството и културата

Предаването " Българска национална телевизия на 60 " получи следващо самопризнание - премията " Златно перо " за принос към изкуството и културата на страната.

Освен предаването на Българска национална телевизия, още 23-ма изтъкнати български създатели получиха брошка от 24-каратово злато във формата на писец.

Отличията " Златно перо " бяха връчени за 26-и следващ път в навечерието на 24 май. Церемонията беше извършена под куполите на Ларгото.

От името на целия екип на ``БНТ на 60`` премията одобри изпълнителният продуцент Боряна Граматикова.

``Тази премия значи в действителност доста за нашия екип. Всички доста се трудим да създадем един артикул, който е една опция на всички останали съботно-неделни шоу-програми, които се продуцират по всички останали малките екрани. Едно предаване, което е по едно и също време развлекателно, прелестно за гледане от дребни и огромни. Едно предаване, което е обучително, тъй като всеки един епизод е един дребен урок по телевизионна история и което е почтително към доста от доайените и основоположниците в малкия екран, публицистиката, литературата, театралните изкуства. Тази премия е за целия екип``, сподели тя.

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР