Предадоха на съд престъпна група за разпространение на порнографски материали,

...
Предадоха на съд престъпна група за разпространение на порнографски материали,
Коментари Харесай

Предадоха на съд престъпна група за разпространение на порнографски материали

Предадоха на съд незаконна група за разпространяване на нецензурен материали , оповестиха от прокуратурата.

Четирима мъже са предадени на съд за това, че за времето от неустановена дата при започване на месец януари 2014 година до 18 юли 2017 година в Пловдив и на територията на страната, са взели участие в проведена незаконна група за разпространяване посредством интернет, на нецензурен материали , за основаването на които са употребявани лица, изглеждащи или ненавършили 18 години.

Групата е основана с користна цел за приемане на приходи. Единият от мъжете е бил началник на проведена незаконна група, а останалите обвинени - участници.

Четиримата обвинени основали интернет страници, уеб сайтове, онлайн платформи и пощенски кутии , които да употребяват за легално прикриване на активността си, обвързвана с държането и разпространяването на порнографските материали.

Те имали отлични компютърни знания и създали специфични отбрани за платформите и страниците. На тях били оповестени фотоси и видеофайлове с порнографско наличие с девойки, изглеждащи като ненавършили 18 години.

Изображенията били копирани от други интернет пространства. Предстои Окръжен съд да насрочи разпоредително съвещание по делото.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР