Пред световните лидери и представители от сферата на отбраната на

...
Пред световните лидери и представители от сферата на отбраната на
Коментари Харесай

Преди Малко Външният Министър Ни Изправи На Нокти! Европа Е Директно Застрашена От Тотална Война! Ето От Кого Трябва Да Сме Нащрек!

Пред международните водачи и представители от сферата на защитата на конференцията по сигурността в Мюнхен Габриел съобщи, че Съединени американски щати се нуждаят от Европа тъкмо толкоз, колкото и Европа се нуждае от Съединени американски щати. Сега не е времето " просто да се преследват национални ползи ", сподели министърът.

Той съобщи, че след Втората международна война Германия е спечелила от мощните връзки със Съединени американски щати, научавайки от Вашингтон правилата на демокрацията, мултилатерализма, интернационалното право и свободната търговия.

" Може би с това може да се изясни за какво ние германците в частност сме толкоз обезпокоени, когато погледнем към другата страна на Атлантика - тъй като към този момент не виждаме нашата Америка ", сподели Габриел.

В началото на 2018 година светът е изправен пред доста на брой провокации в областта на сигурността, както и пред опасността от огромен спор в разнообразни райони, съобщи на конференцията немският министър, представен от ДПА.
" Предсказуемостта и надеждността сега са " дефицитна стока " в интернационалната политика ", сподели Габриел.

Сирийският спор се движи в посока, криеща " сериозна заплаха от война за наши близки сътрудници ", съобщи той, имайки поради съюзничката в НАТО Турция.

Зимната олимпиада в Южна Корея може единствено краткотрайно да постави спирачка на " извънредно рисковата ескалация към севернокорейската стратегия за нуклеарни оръжия ".

Претенциите на Китай за водеща роля, потреблението от Русия на военна мощност и надигащите се шовинизъм и протекционизъм също съставляват заплаха, съобщи Габриел.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР